Celebrity News

Indira Levak drastično smršala! Izgledom srušila „Instagram“, svi se pitaju jel ovo ista žena! (FOTO)

05/10/2020

Indira Levak drastično smršala! Izgledom srušila „Instagram“, svi se pitaju jel ovo ista žena! (FOTO)

story

Indira Levak - Drastično smršala u poslednjih par meseci, a sada otkriva i kako je uspela u toj misiji! 

Indiru Levak, bivšu članicu grupe "Colonia" višak kilograma nikad nije sprečavao da bude nasmejana, dobro raspoložena i moderno obučena. Iako je i tada bila izuzetno privlačna, popularna pevačica odlučila je da je vreme za velike promene. U proteklom periodu vredno je radila na svom spoljašnjem izgledu, a rezultati napornog vežbanja i zalaganja i te kako su se isplatili.

PROČITAJTE: NEPREPOZNATLJIVA: Indira Levak POTPUNO PROMENILA IMIDŽ (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 5:37am PDT

Indira Levak drastično smršala - Ovo je tajna vitke linije!

Poslednje pojavljivanje u žiriju u hrvatskom izdanju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" izazvalo je burne reakcije. Pevačica je drastično oslabila, a mnogi su sada radoznali da saznaju u čemu je tajna njenog dobrog izgleda. Pored izuzetne linije, Indira je oduševila i modnom kombinacijom koju je odabrala.

Indirin široki osmeh na licu govori da je konačno zadovoljna, pa je ponosno stala uz najprivlačnije dame Hrvatske muzičke scene, Maju Šuput i Nives Celzijus. 

PROČITAJTE: Indira Levak ovako slavi rođendan: Naga u kadi s tortom i šampanjcem, a ko je uz nju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 11:15am PDT

- Svi koji otkrivaju čarobne formule bez treninga i uravnotežene ishrane ustvari prodaju maglu i to često ne jeftino. Pa bih tajnu preformulisala u formulu moje vitke linije, a ona je redovna vežba uz adekvatan program treninga, stručan nadzor mog supruga i uravnotežena zdrava ishrana. Ponekad i pogrešim kad je u pitanju hrana, ali greh je uvek sladak, ko bi odoleo - rekla je pevačica.

- Ponekad i samoj sebi idem na živce koliki sam perfekcionista, ma to ja onako malo glumim, a ustvari sam zahvalna na trudu koji ulaže u mene. On je daleko najbolji trener s kojim sam radila, pre svega vrhunski je stručnjak, psiholog i motivator. Sve gleda široko, kalkuliše do zadnjeg detalja prilikom svake vežbe i obožava to što radi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 11:41pm PDT

Osim što je iznela celokupan plan ishrane i treninga, Indira Levak je sada ponosna na svoje telo, pa je istakla koji deo tela najviše voli kod sebe.

- Možda se najmanje stidim pozadine i nogu. Uvek mi je lepo da na ženi vidim lepo oblikovane noge kao što imaju vrhunske sportistkinje - navela je nedavno Indira.

Komentari (0)

Loading