Celebrity News

Sofija kupila sinu nesvakidašnji poklon: Večna uspomena za Alekseja oduševila javnost!

Sofija kupila sinu nesvakidašnji poklon: Večna uspomena za Alekseja oduševila javnost!

Sofija Milošević - Poklon za sina oduševio javnost. 

Sofija Milošević koja se nedavno porodila i na svet donela prelepog dečaka Alekseja, odlučila je da daruje sinu nesvakidašnji poklon.

Sofija Milošević - Poklon za sina i večna uspomena 

Ona je, naime, sinu kupila zvezdu na nebu. Fascinirana ovom idejom, sa svojim pratiocima podelila je ovaj poseban trenutak.

- Ćao, ljudi, kako ste. Kao što verovatno znate, porodila sam se pre tri nedelje i želela sam da uradim nešto posebno za svog sina. Naletela sam na jedan sajt koji prodaje zvezde. Tako da sam kupila zvezdu. To je zapravo jako kul stvar, zato što možete na njihovom sajtu da modifikujete zvezdu po vašoj želji, kao i njenu poziciju na nebu.

Osim toga, Sofija se pohvalila i sertifikatom koji je dobila, pa će tako mali Aleksej i kad odraste imati večnu uspomenu na prvi poklon koji mu je majka darovala s nepunih mesec dana.

PROČITAJTE: Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Sep 15, 2020 at 12:16pm PDT

Podsetimo se...

Sofija Milošević i Luka jović pre nepunih mesec dana postali su roditelji, a njihovi životi od tada potpuno su se promenili. Sofija uživa u majčinstvu, a Luka je preuzeo brigu oko sina i ne ispušta ga iz ruku. Pre nekoliko dana prvi put su viđeni u šetnji sa sinom u Španiji, a tada je javnost ostala zapanjena i Sofijini postporođajnim izgledom.

PROČITAJTE: Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija & Aleksej ❤🌎 (@sofijamilo.fans) on Sep 30, 2020 at 11:01am PDT

Srećan par koji se na ostrvu Kapri verio sredinom avgusta, sledeće godine očekuje venčanje i gala slavlje tim povodom. Očekuje se spektakularna žurka, a mnogi su nestrpljivi i da saznaju kakvu venčanicu će nositi jedna od naših najlepših manekenki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 16, 2020 at 8:15am PDT

Komentari (0)

Loading