Celebrity News

Haos ispred zgrade: Da li je Marko stvarno napustio Lunin stan ili je sve izmišljotina?

Haos ispred zgrade: Da li je Marko stvarno napustio Lunin stan ili je sve izmišljotina?

Luna Đogani i Marko Miljković - Svađa koja se navodno desila između tek verenog para jutros je ustalasala domaću javnost!

Činilo se da je između novopečenih verenika sve u redu. Veridba koju je Marko organizovao 6. septembra za Lunu je bio najlepši događaj nakon „Zadruge”, ali izgleda da su ponovo počeli problemi u raju.

PROČITAJTE: Originalan rođendanski poklon: Luna Marku ispunila veliku neostvarenu želju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 8, 2020 at 9:39am PDT

Luna Đogani i Marko Miljković svađa - Osvanule tvrdnje da je rijaliti igrač napustio dom svoje verenice

Temperament Lune Đogani oduvek je bio okidač za nesuglasice među njima. Prema tvrdnjama na društvenim mrežama, Marko Miljković navodno je spakovao stvari i izašao iz stana svoje verenice, a ko je pokrenuo izvesnu svađu, još uvek nije poznato, baš kao ni razlog razdora među njima, prenosi „Kurir”.

Pre nekoliko dana, osvanula je i vest da se Luna pomirila s majkom Anabelom, te mnogi komentarišu da upravo ovo pomirenje može da bude okidač za njihovu svađu, budući da popularna pevačica otpočetka nije bila za ovu vezu.

Pročitajte: Marko Miljković presrećan – Drago mi je što sam se verio s Lunom pre nego što je zatrudnela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 1, 2020 at 6:11am PDT

Nakon ovih navoda, Luna Đogani se oglasila na "Instagramu" i demantovala priče o svađi koje su jutros preplavile društvene mreže...

- Nemojte da se čudite što vas sve blokiram, svako ko mi bude pisao laži, dezinformacije i teorije "niđe veze", svoja mišljenja šta ja treba da radim u svom životu, samo će sa zadovoljstvom biti izbrisan. I grupe i sva podrška, ako se tako možete nazvati. Stidite se i lečite se. Ako vam je već toliko dosadno u vašim bednim životima idite prošetajte malo, nađite sebi zanimaciju. Sjašite sa Lune i Marka već jednom, smarate - napisala je Luna na Instagramu.

Podsetimo se…

Nakon izlaska iz rijalitija „Zadruga”, Anabela i Luna prekinule su svaki kontakt. Anabela nije podržavala ljubav njene ćerke i Marka pa su spontano prekinule da razgovaraju. Kako do većih svađa ne bi došlo, njih dve su potpuno prekinule komunikaciju.

Anabela je često po emisijama isticala da je bila dobra i požrtvovana majka, ali su joj mnogi to osporavali.

Kada se Luna verila, Anabela je odgovorila ćutanjem, a tako je bilo i pre nekoliko dana kada je Luna napravila pompezno iznenađenje za svog verenika na proslavi njegovog 37. rođendana. Nakon veridbe, Luna i Marko otišli su na letovanje u Tursku, a mnoštvo prelepih fotografija s ovog letovanja Anabela nije lajkovala ni prokomentarisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 2, 2020 at 6:46am PDT

Komentari (0)

Loading