Celebrity News

Seka Aleksić o svađi s Darom Bubamarom: Sada je jasno ko je kriv!

Seka Aleksić o svađi s Darom Bubamarom: Sada je jasno ko je kriv!

Seka Aleksić i Dara Bubamara - Svađa koja nije poprimila veće razmere, ali pevačice ne razgovaraju ni dan-danas. 

Seka Aleksić konačno je progovorila o sukobu s pevačicom Darom Bubamarom, rekavši da se zapravo ništa strašno nije dogodilo. Ona je istakla da nikom ne misli zlo, i da ne postoji situacija koja bi trebalo da se oprosti. Naime, sve je počelo oko toga što su obe folk zvezde održale veliki solistički koncert u aprilu 2018. u beogradskoj „Štark areni”, a to se Dari tada nimalo nije dopalo.

― Nema tu ko šta kome da oprašta, desilo se to što se desilo, mediji su to više prepumpali. Ne mislim zlo nikome na svetu, želim svima zdravlje i sreću u poslu ― ispričala je Seka u emisiji „Ekskluzivno”, aludirajući na to da su mediji zapravo krivi za priče o njihovoj svađi.

PROČITAJTE: MESECIMA NE RAZGOVARAJU: Seka Aleksić iskreno o sukobu sa Darom Bubamarom i odluci koju je donela

Seka Aleksić i Dara Bubamara – Priče o svađi i tuči nisu istinite

Odnos Dare Bubamare i Aleksićeve zahladio je nakon što je Seka zakazala koncert nedelju dana pre Darinog, a kružile su i priče da se dogodila tuča u dvorištu njene kuće u Staroj Pazovi.

Seka je i te navode demantovala.

– Jedan dan sam samo ušla na „Instagram” i videla da smo se Dara i ja potukle. To nije istina, apsolutno – osvrnula se Seka odmah na ovu priču.

Pre dve godine Seka Aleksić je i u emisiji Ognjena Amidžića prokomentarisala navode da je Dara ljuta na nju.

– Nismo se posvađale. Nisam se ni sa kim posvađala. Iskrena da budem, Dara tako i ne misli. Mislim da je neko iz njenog tima nju posavetovao da tako treba da odreaguje. Ne mogu da verujem da postoji neko ko bi zamerio drugom kolegi to što ima koncert. Meni je to zaista nenormalno. Ja nikad nikom tako nešto ne bih zamerila. Radujem se kako svom, tako i Darinom i Saletovom uspehu. Svakako da Dari želim punu Arenu isto kao i sebi i da ona bude srećna i zadovoljna – rekla je Dara ovom prilikom uživo u emisiji.

Da li će uskoro doći do pomirenja između Seke i Dare ostaje da vidimo, a da krivac ne postoji u ovoj priči, apsolutno je tačno.

Komentari (0)

Loading