Celebrity News

Ljupka Stević ovo radila kako bi ostala trudna – Dragiša ništa nije znao!

06/10/2020

story

Ljupka Stević - Preljuba je pevačicu načisto dotukla...

Ljupka Stević, koja je deset godina bila u vezi s oženjenim generalom Dragišom Simićem, ne prestaje da iznenađuje javnost detaljima koje je malo ko znao.

Osim skandala koji je priredila pre nekoliko nedelja, kada je zbog preljube bivšem dečku razlupala auto, Ljupka je priznala da ga još uvek voli.

Ali, to nije sve.

PROČITAJTE: Ljupka Stević ustalasala Srbiju: Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

Ljupka Stević – Preljuba je ostavila traga, a sad isplivavaju i novi detalji turbulentne veze 

Iako je i dalje utučena i tužna, Ljupku ništa ne sprečava da intimne detalje njihove veze iznosi u javnost, a poslednja izjava sve je šokirala. Ona je, naime, toliko patila što se nije ostvarila kao majka da je pravila lažni stomak kad god je ljubavnik nije gledao.

– Kada bih ostala sama u stanu, stavljala bih jastuk ili neke druge stvari na stomak da bih videla kakva bih bila trudnica. Silno sam želela da imam dete sa Dragišom, ali mi se ta želja nije ostvarila – rekla je Ljupka za „Informer”.

Ovom izjavom Ljupka je iznenadila domaću javnost, ali je bez obzira na sve, odlično iskoristila svojih pet minuta slave.

PROČITAJTE: Metak bih primila zbog Dragiše! Nakon haosa i razbijanja, Ljupka Stević iznenadila novom izjavom o bivšem dečku!

O njoj ne prestaje da se priča i piše, a u javnost je sada isplivala i informacija da je njena pesma za manje od 24 sata imala 122.000 pregleda.

Podsetimo se...

Ljupka Stević je pre nekoliko nedelja u toku noći na parkingu u Beogradu razlupala auto generalu policije Dragiši Simiću jer ju je gnusno prevario. Da bi se osvetila, rešila je da demolira skupoceni džip, ali se tokom ove situacije povredila. Nakon ovog skandala, Ljupka je gostovala po mnogim emisijama gde je u suzama govorila o njihovoj ljubavi.

PROČITAJTE: Ljupka Stević i dalje pati za generalom: Noću je najteže, a evo ko spava na njegovom mestu!

Komentari (0)

Loading