Celebrity News

Ovaj detalj o Ceci niste znali, saradnik morao da otvori dušu!

Ovaj detalj o Ceci niste znali, saradnik morao da otvori dušu!

Ceca Ražnatović i Dejan Milićević - Saradnja koja traje duže od dve decenije. 

Osim toga što su izuzetno dobre kolege, Ceca i Dejan godinama su i veoma dobri prijatelji. Iza njih su uspešni projekti, spotovi, editorijali, ali malo ko je znao da najveća balkanska zvezda zapravo nije ljubitelj snimanja i preteranog slikanja.

PROČITAJTE: Ceca Ražnatović za „Story“: Nisam jaka kao što izgledam

Ceca Ražnatović i Dejan Milićević saradnja - S njom nije lako, ali je bez obzira na sve, surovi profesionalac

Drugu stranu naše muzičke zvezde otkrio je popularni fotograf na jedan simpatičan način, a nepoznat detalj o Ceci sve je slatko nasmejao.

Stalno imam problem s njom. Samo nestane kad joj dosadi. Ne voli dugo da se snima, a snimali smo jednu reklamu, pa smo se dogovorili da je slikamo da ima nove fotografije za „Instagram”, ma za šta god joj treba. Kada se drugi put presvlačila, videh da se onako nešto meškolji i kažem joj: „Ceco, vidim da si već uhvatila niski start kao da ćeš da mi pobegneš!” – počeo je priču Dejan Milićević za „Star”.

PROČITAJTE: Dejan Milićević u bolnici: Jedva sam ostao živ!

Kao veliki profesionalac, Ceca je uspešno izgurala četiri promene, istakao je popularni fotograf Dejan Milićević.

Mnogo se smejala tada i obećala mi je da će izdržati čak tri presvlačenja. I, hvala bogu, eto izgurasmo četiri promene, što je baš fascinantno za nju. Moram da otkrijem da je jednom pokušala da pobegne pod izgovorom da ima goste kod kuće i da žuri – dodao je Dejan uz osmeh.

Ona jednostavno voli da sve uradi što brže i da sve traje što je moguće kraće. Zadovoljna je radom sa mnom, jer ja ne gušim i ne smaram klijente.

PROČITAJTE: Ceca Ražnatović: Volim sebe i ponosna sam kako izgledam sa 47 godina!

Komentari (0)

Loading