Celebrity News

Goca Tržan i Radomir Novaković: Svaki dan našeg braka je borba!

Goca Tržan i Radomir Novaković: Svaki dan našeg braka je borba!

Goca Tržan i Radomir Novaković - Brak poznatih supružnika oduvek je intrigirao javnost...

Poznati supružnici koje ovih dana gledamo u rijaliti programu "Moj savršeni brak" otkrivaju da se, bez obzira na veliku razliku u godinama koja sve više dolazi do izražaja, ludo zabavljaju. Tokom pet godina zajedničkog života postali su najbolji prijatelji i jedno drugom često vole da zavire u telefon...

Poznata po tome što bez dlake na jeziku govori o ličnim iskustvima i problemima, bilo da se tiču odnosa sa ćerkom Lenom (13) ili braka sa producentom i muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem (32), pevačica Goca Tržan (46) pre izvesnog vremena pokrenula je vlog na svom "jutjub" kanalu, koji se pokazao vrlo plodonosnim.

PROČITAJTE: Pevačica Goca Tržan oprostila bi Raši prevaru, ali ovo nikada!

 

Goca Tržan i Radomir Novaković - Brak pun poštovanja 

Na primerima iz svog života pevačica nastoji da razbije tabu teme koje se tiču muško-ženskih odnosa, ali i toga šta je potrebno učiniti za opstanak braka, gde podvući crtu kada su prijateljstva u pitanju i kako steći samopoštovanje. Brojne poruke zahvalnosti svedoče o tome u kojoj meri Gocini saveti pomažu njenim pratiocima, što joj je bio veliki podstrek da sličan format realizuje i na televiziji.

PROČITAJTE: Goca Tržan iskreno o borbi za potomstvo: Neću ostaviti Rašu!

Ona i njen izabranik, s kojim je nedavno obeležila petu godišnjicu braka, glavni su akteri rijaliti šou-programa "Moj savršeni brak" koji se emituje na K1 televiziji, dok uporedo s tim Goca vodi talk show sa svojim imenom u naslovu.

U otvorenom intervjuu za "Story" popularni supružnici pričaju o tome kako su se snašli u novim ulogama, da li su pred kamerama obeležili i godišnjicu braka, da li bi jedno drugome priznali preljubu i hoće li i nakon još jedne neuspešne vantelesne oplodnje i dalje pokušavati da dobiju zajedničko dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Sep 6, 2020 at 8:44am PDT

Da li ste oboje odmah bili za to da budete akteri rijaliti programa?

- Budući da kamere nisu s nama 24 časa, već da je rijalitijem trebalo da se bavimo kroz prizmu dokumentaristike, što i radimo, oboje smo odmah zaključili da će to biti odličan projekat. Najteže je bilo nagovoriti Lenu da se pojavi u par epizoda.

- U godinama je kada ne voli da se slika za novine i na bilo koji način razlikuje od svojih vršnjaka. Socijalno je vrlo inteligentna, druži se s decom iz kraja i iz škole i nema elitistički pristup tome, na šta sam posebno ponosna. Stalno nam je kuća puna njenih drugara. Povremeno neko kod nas i prespava te se trudim da se ponašam kao sve druge mame.

PROČITAJTE: Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 17, 2020 at 11:37pm PDT

U emisiji se bavite fenomenom bračnog života i problemima koje manje-više svi partneri imaju, ali ih je stid da o tome govore.

- Mi smo jedno ksenofobno društvo koje mrzi sve što ne razume i voli da sudi, a zapravo ne shvata da je nazivanje problema pravim imenom korak ka razrešenju. Na interesantan način, a kroz situacije u našem braku, Raša i ja rušimo tabue i pokušavamo da osvestimo ljude.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Sep 28, 2020 at 7:34am PDT

Svojevremeno ste nam kazali da je za sreću vašeg braka, između ostalog, zaslužan psihoterapeut. Kada vam je, međutim, psihoterapeutkinja Aleksandra u emisiji postavila ključna pitanja iznenadili ste se odgovorima kao da ih nikada pre niste čuli.

- Istina je da mi stvarno idemo na psihoterapiju, ali na pitanje "Kako ocenjujete svoj brak" nikada nismo odgovarali. Prvo što sam tada pomislila jeste: "Šta je uopšte potrebno ocenjivati?"

U najnovijem broju magazina "STORY" pročitajte ceo intervju i uživajte u prelepim slikama ovih poznatih supružnika, kao i mnoštu interesantnog sadržaja. U prodaji do 13. oktobra! 

Komentari (0)

Loading