Celebrity News

Udaje se Ruška Jakić: Na gala slavlju biće hiljadu zvanica iz celog sveta, a evo ko je mladoženja!

Udaje se Ruška Jakić: Na gala slavlju biće hiljadu zvanica iz celog sveta, a evo ko je mladoženja!

Udaje se Ruška Jakić - Vest je koja je ovih dana ustalasala domaću javnost. 

Popularna voditeljka Ruška Jakić otkrila je da uskoro staje na ludi kamen, a osim toga, konačno je rekla ko je misteriozni muškarac kom će uskoro reći sudbonosno „da”.

Udaje se Ruška Jakić – Budući mladoženja je plemić 

Detalji venčanja mnoge su zaintirgirali, budući da se Ruška udaje četvrti put i to u 82. godini.

Mene je zaprosio jedan grof. Volim kad vodimo noćne razgovore, kad se poveravamo jedno drugom – rekla je Jakićeva, koja je izabraniku rekla „da”.

PROČITAJTE: Ruška Jakić progovorila o teškim periodima: U mom životu je bilo ljudi koji su mi radili o poslu, egzistenciji, životu

Njegov identitet još uvek nije poznat javnosti, kao ni datum gala slavlja koje će biti upriličeno. Ruška Jakić otkrila je da je prvobitni datum otkazan zbog pandemije.

– Nažalost, svadba je odložena zbog korone. Zvanica bi trebalo da bude preko 1.000. Pola sveta bi trebalo da bude prisutno na slavlju – rekla je voditeljka za „Kurir” i potom otkrila da je zahvaljujući novoj ljubavi lakše podnela karantin.

– Uživala sam u malim noćnim razgovorima, da me neko pozove telefonom i da mi kaže: „Jedva čekam da te vidim”. 

PROČITAJTE: Udaje se Dragana Mićalović, evo ko je muškarac koji je osvojio njeno srce!

Ruška Jakić – „Seks na eks” uništiće ljubav! 

Iskusna dama, koja pred oltar staje četvrti put, otkrila je i tajni put do muškog srca. Za sve dame koje još nisu udate ili imaju poteškoća da pronađu muškarca svog života, Ruška ima jednostavan savet:

– Muškarac se zavodi pogledom, a žena dodirom – ponosno je istakla Ruška, koja se potom osvrnula i na mlađu generaciju koja danas ljubav shvata olako:

– Tvrdim da će „seks na eks” uništiti ljubav. Šta se to dogodilo s ovom mlađom generacijom? Oni ne shvataju da su udvaranje i jedan poljubac za laku noć mnogo erotičniji nego probuditi se sa strancem u noći. Ne mogu da razumem jednu devojku koja će sebi dozvoliti da u WC-u obavi najlepši čin koji može da se dogodi između muškarca i žene – završila je Ruška svoje izlaganje. 

Popularnu voditeljku čeka uzbudljiv period, a informacije o identitetu grofa koji je osvojio njeno srce domaća javnost očekuje s nestrpljenjem.

Komentari (0)

Loading