Celebrity News

Razvodi se Marija Bergam, svi se pitaju šta je razlog - preljuba ili ne?

Razvodi se Marija Bergam, svi se pitaju šta je razlog - preljuba ili ne?

Razvodi se Marija Bergam - Vest je pred kojom je domaća javnost zanemela...

Razvodi se Marija Bergam - Istina ili trač? 

Popularni glumački par Marija Bergam i Raša Bukvić navodno su odlučili da se raziđu nakon pet godina braka. Kako otkriva „Blic", oni su razišli početkom godine. Iako su se trudili da sve zadrže u tajnosti, nedavno su ovu vest priznali svojim najbližim prijateljima.

Razlog raskida braka još uvek nije poznat, ali dobro obavešten izvor tvrdi da su se u poslednje vreme razilazili u stavovima i mišljenjima.

– Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, s vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba.

– Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, u prijateljskim su odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili – otkriva izvor upućen u celu situaciju i dodaje da je glumac napustio njihov dom.

PROČITAJTE: Marija Bergam i Leona Paraminski: Uživale smo u razbijanju predrasuda

Razvodi se Marija Bergam, Raša se odselio? 

Takođe, dobro obavešten izvor pomenutog lista ističe da je popularni glumac Raša Bukvić već napustio zajednički stan.

– Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su živeli. Naravno, sin im je na prvom mestu i zbog njega su rešili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni – zaključio je izvor za „Blic”.

PROČITAJTE: Marija Bergam o seksi scenama u seriji „Senke nad Balkanom“: Ničega me nije sramota, imam veliku podršku supruga

Mariju su novinari pozvali nakon ovog saznanja, međutim glumica nije bila raspoložena da priča i odgovara na pitanja koja se tiču njenog ljubavnog života.

– Još nismo, mislim, mi se nismo... ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete o tome, jer zaista ne želim da pričam o svemu tome što se dešava – rekla je glumica za „Blic”.

Ni Raša Bukvić nije bio raspoložen za razgovor o ovoj temi pa je naglasio da je njegov život, njegova privatna stvar.

– To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi – poručio je on.

PROČITAJTE: Marija Bergam: U braku sam upoznala sebe

Komentari (0)

Loading