Celebrity News

Zašto svi pričaju o stajlingu Nataše Bekvalac - na koga liči ovako obučena? (FOTO)

Zašto svi pričaju o stajlingu Nataše Bekvalac - na koga liči ovako obučena? (FOTO)

Nataša Bekvalac - Stajling o kom je sinoć brujao ceo Beograd! 

Nataša Bekvalac sinoć je nastupila na jednom prestoničkom splavu i tom prlikom oduševila stajlingom kao nikad dosad. Pripijena lateks haljina, kika do pola leđa i duboke čizme iznad kolena podsetile su na popularnu lutku Barbiku s kojom je upoređuju još od tinejdžerskih dana.

Inače, ovakav stajling blizak je i našoj najpopularnijoj muzičkoj zvezdi, Jeleni Karleuši, pa je Nataša sem na Barbiku, podsetila i na svoju dobru prijateljicu.

PROČITAJTE: Nataša Bekvalac za magazin „STORY“: Nemam više vremena za loše vino i lažne ljude!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 13, 2018 at 11:04am PST

Komplimenti na Natašin izgled samo su se nizali, a mnogi su komentarisali da nikad bolje nije izgledala. Pre nekoliko nedelja slavna pevačica napunila je 40 godina i tom prilikom napravila spektakularnu žurku. O svom izgledu, rekla je za magazin „Story”:

– U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije.

PROČITAJTE: Sestre Bekvalac pozirale s ovim gospodinom: On je njihov anđeo čuvar! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 4, 2020 at 5:09am PDT

– Ranije sam činila vrlo malo za sebe, a kada sam se malo bolje upoznala i zavolela, shvatila sam da nemam više vremena za bilo šta što me ne čini srećnom i zadovoljnom i da ću sve što mogu uvek činiti za sebe i ljude koje volim. Oduvek sam volela zabave, esteta sam, volim glamur i zato ću svaki put kada mi se ukaže prilika i povod, sebi, svojim prijateljima i porodici priuštiti ovakve večeri i dane i sve što mogu.

Majka pop zvezde bez dlake na jeziku: Nataša, sad si sirotinja! (video)

Komentari (0)

Loading