Celebrity News

Edita Aradinović ima novog dečka - Ko je muškarac koji je osvojio njeno srce?

Edita Aradinović ima novog dečka - Ko je muškarac koji je osvojio njeno srce?

Edita Aradinović – Novi dečko osvojio je srce poznate pevačice koja je dugo bila sama...

Pop zvezda Edita Aradinović nedavno je nastupila na jednom prestoničkom splavu, a u njenom izvođenju najvećih hitova uživao je i njen novi dečko.

Identitet muškarca još uvek nije poznat, ali je sasvim sigurno da će ta informacija uskoro iscuriti u javnost. Veče uoči nastupa viđeni su kako idu u istom pravcu, a mnogi Editini saradnici upoznali su njenog, još uvek, misterioznog ljubavnika.

Zbog čega ga Edita tako vešto krije od javnosti, da li se radi o nekom poznatom imenu, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE: Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

Edita Aradinović - Novi dečko još uvek je tajna, ali su stavovi o ljubavi transparentni

Popularna pevačica svojevremeno je sasvim jasno iznosila svoje stavove o ljubavi, ali i otkrila da joj muškarci uopšte ne prilaze. U to je bilo teško poverovati, međutim Edita je i to objasnila.

– Slobodna sam i osećam se zrelo. Iz svake veze, bilo prijateljske ili emotivne, izađeš malo mudriji, malo pametniji, ali kažu da se lekcije ponavljaju dok ih ne naučiš. Sporazumno smo se razišli. On ne živi više ovde, a veza na daljinu je stvarno teška. Može da uspe, nije da ne može, ali je teško, s obzirom na to da će on živeti tamo, a meni je život ovde. Ne bih puno ni pričala o tome jer mi je nekako degutantno – rekla je Edita za „Puls Online” a zatim dodala:

PROČITAJTE: Edita Aradinović ne krije simpatije prema ovoj glumačkoj zvezdi: Nisam znala da je on slobodan

– Ali to je normalno, da imaš uspone i padove, šta sad. Idemo dalje, nije smak sveta. Nisam prestala da verujem u veze na daljinu, ali ne mogu da idem tamo da živim, ne želim, ne mogu – kaže Edita, a na pitanje da li je zbog karijere ostavila dečka, sa osmehom poručuje:

Neka bude da je tako – potvrdila je Edita, koja je dodala da joj momci uopšte ne prilaze.

– Ne startuju me momci i to mi je žao, verovatno im delujem kao aždaja. Možda delujem prepotentno, ne znam. To nikada nisam uspela da saznam. Sigurno da ima toga da kada je žena samostalna i nezavisna, ne možeš da joj kažeš: ‘Ti nećeš ništa da radiš, dođi kod mene, ja ću da ti obezbedim to, to i to, ti ćeš meni da rodiš decu’ i onda posle deset godina nećeš znati gde se nalaziš – rekla je iskreno Edita.

Komentari (0)

Loading