Celebrity News

Emina prekinula svaki kontakt s Mustafom - Razlog je novi dečko?

Emina prekinula svaki kontakt s Mustafom - Razlog je novi dečko?

story

Emina Jahović - Razvod je podnela tragično, ali je vreme za nove pobede, a možda i nove ljubavi...

Emina Jahović, koja se nakon kratke pauze vratila u velikom stilu, pre nekoliko dana predstavila je svoj novi bjuti brend i tom prilikom otkrila šta se zapravo dešava između nje i njenog bivšeg supruga Mustafe Sandala. 

Zgodna pevačica i vlasnica novog brenda više nije u dobrim odnosima s bivšim suprugom, a kao razlog istakla je da su sinovi Jaman i Javuz pregrmeli kritične momente njihovog razvoda i da je sada vreme da svako živi svoje živote!

PROČITAJTE: Emina Jahović rekla sve o raskidu sa turskim milionerom: Ne kajem se ni zbog čega

– Mustafa i ja moramo da budemo u dobrim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno – rekla je za „Blic”, a zatim dodala:

– To je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dve godine smo bili mnogo više zajedno zbog dece, ali oni su sada pregrmeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na „Instagramu”, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao on i ja, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo – rekla je Emina u emisiji „Exkluzivno”!

PROČITAJTE: Maskirana: Emina Jahović stigla u Beograd, šta je ovo obukla, gde je glamur? (FOTO)

Emina Jahović - Razvod od Mustafe uvek je glavna tema, a novi dečko

Iako su turski mediji pisali da Emina ima novog dečka, izvesnog IT stručnjaka i da je on navodni razlog raskola između nje i Mustafe, talentovana Novopazarka otkrila je da u njenom životu nema nove ljubavi. Muškarci joj nisu prioritet, ali kroz osmeh ističe da će se jednog dana i to desiti.

– Muškarac u mom životu nije glavna fabula. Važno je da žena zna šta hoće, a jednog trenutka će se i to desiti – rekla je kroz osmeh Emina na predstavljanju svog bjuti brenda.

PROČITAJTE: Emina Jahović otkrila koja su to dva tajna ženska oružja! (foto)

Osim ovih činjenica, Emina je otkrila i da je porazgovarala sa astrologom koji joj je predočio pozitivne aspekte njenog horoskopskog znaka koji će u budućem periodu imati interesantan uticaj na njen život.

Astrolog me je savetovao za mnoge stvari u životu. Dosta je brojeva koji su mi važni, a jedan je 22 i on predstavlja ponovno rođenje mene. Tu su i brojevi 10, 3 i 8. Ali ima ih još koji mi znače. Ceo dan bih potrošila pričajući o tome – priznaje pevačica koja nakon turbulentnog perioda konačno ima razlog za sreću i smeh.

PROČITAJTE: Narušen odnos Emine i Mustafe: Na šta se to bivši zet požalilo pevačicnoj majci

Komentari (0)

Loading