Celebrity News

Srpkinje će joj aplaudirati! Snežana Dakić godinama živela u zabludi ali sada je dosta!

09/10/2020

Srpkinje će joj aplaudirati! Snežana Dakić godinama živela u zabludi ali sada je dosta!

story

Snežana Dakić - "Instagram" je preplavnjen oštroumin statusima koje Srpkinje mahom obožavaju! 

Poznato TV lice na svom „Instagramu” profilu često govori o gorućim temama u Srbiji, a fokus uglavnom pada na žene, emancipaciju i nezavisnost.

Ovog puta dotakla trnovitog puta kojim hodaju samostalne i jake žene. Kao primer, navela je sebe koja je tokom godina postala svesna da je sama svoj centar moći... Bez moćnog oca i protektivnog muškarca.

PROČITAJTE: Snežana Dakić o mlađim UDVARAČIMA: Rekli su mi da izgledam KAO CRNO VINO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Sep 30, 2020 at 11:40am PDT

- Dugo mi je trebalo da shvatim da sam ja sama moj centar moći. I kad god padnem duhom, moram sebe da podsetim na to: da sam uvek sama sebe i gurala i vukla i probijala i da će tako očigledno i ostati i morati da bude. Izgleda da mi je to karma. Iako se čini mnogo lagodnijim da se o nama jos neko brine - napisala je Snežana koja se potom osvrnula na to da je u život sama sebi bila glavni oslonac.

- Moje uzimanje stvari u svoje ruke bilo je jedini i logičan izbor: niti sam imala moćnog oca, niti su me protežirali muškarci. I kad onda kažu: žene su tražile emancipaciju.... pa ko im je kriv što im je teško?! Pa, je l trebalo da sede i da čekaju da im neko drugi jednog dana otvori vrata? A možda i nikad.

PROČITAJTE: Snežana Dakić iskreno: Već 15 godina se NISAM ZALJUBILA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Oct 8, 2020 at 2:51pm PDT

Snežanini statusi često dobijaju ogromnu podršku i veoma retko se desi da se žene ne slažu sa njenim izglaganjima. Dama koja je prošla kroz razvod i kroz stasavanje ćerke Laure, kompetentna je da priča o širokom spektru tema koje se tiču žena u Srbiji. Osim toga, tu su i tabu teme muško-ženskih odnosa o kojima Snežana priča bez zadrške.

PROČITAJTE: Snežana Dakić bez dlake na jeziku o muškarcima: Neka se sami snađu!

Komentari (0)

Loading