Celebrity News

Tamara Kalinić otkriva za "Story": U Parizu sam pronašla ljubav!

Tamara Kalinić otkriva za "Story": U Parizu sam pronašla ljubav!

story

Tamara Kalinić - Nova ljubav ulepšala je život u pravom smislu te reči! 

Pregledajući njene fotografije s nedavno održanih nedelja mode u Milanu i Parizu poželeli smo da porazgovaramo s najuspešnijom srpskom infulenserkom i blogerkom o novim trendovima, ali nas je priča odvela u potpuno drugom smeru te nam je otkrila da više nije sama i da je konačno emotivno ispunjena

Pored toliko ostvarenih dizajnera koji su sa ovog podneblja pronašli način da postignu uspeh na svetskim modnim scenama, bilo bi pošteno priznati da boje naše zemlje u ovoj industriji trenutno najbolje brani jedna modna influenserka.

Zanimanje 21. veka, koje je na bitan način promenilo dosadašnje poimanje prilika u toj sferi, za vrlo kratko vreme postavilo je neke nove trendove, a u svemu tome najbolje se snašla Novosađanka Tamara Kalinić (31), o kojoj ćete, po svoj prilici, tek imati svašta da čujete.

PROČITAJTE: Tamara Kalinić je majstor transformacije: Da li znate kako je prelepa blogerka izgledala nekada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Oct 8, 2020 at 2:34am PDT

Tamara Kalinić - Nova ljubav na pariski način! 

Otkako se nedavno preselila u Pariz, gde sarađuje s najvećim svetskim kućama, na poslovnom planu cveta joj pravcati ružičnjak, ali prijatno nas iznenađuje i objavom da ništa drugačije nije u privatnom životu.

Dok vam prikazujemo nekoliko modnih izdanja kojima osvaja svetske modne stručnjake, otkrivamo i koliko joj je teško da to ostvari.

Nedavno ste boravili u Milanu zbog tamošnje „Nedelje mode“, sada ste već u Parizu istim povodom. Svi znamo da glamurozan život koji vodite mora biti lep, ali koliko vam je u isto vreme naporan?

- Uglavnom se psihički spremam mesec dana unapred za naporan tempo, skupljam energiju, „punim baterije“ i organizujem svaki momenat u toku meseca mode. Inače bude mnoštvo revija, bezbroj događaja i sve to gusto upakovano sa bogatim društvenim životom, s obzirom na to da kolege pristižu sa svih strana sveta. 

Pročitajte: Na lađi kod Santorinija – Blogerka Tamara Kalinić uživa za sve pare!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Oct 5, 2020 at 8:31am PDT

Kakve utiske nosite sa ovih događaja i šta su aktuelni trendovi?

- Prvi put za deset godina, otkako se bavim modom, primetila sam da se trendovi uopšte nisu promenili. Kreatori ne smatraju da je moralno drastično menjati modu, s obzirom na to da nas je sve zadesila ekonomska kriza i da ljudi manje priželjkuju odeću, a više da budu kod kuće s voljenima. Od cipela preko torbica, razlike su minimalne u odnosu na prošlu sezonu.

Svoj poslovni, ali i privatni život izmestili ste u Pariz, kako je došlo do te odluke?

- Pariz je trenutno grad u kom osećam da za mene sve cveta. Karijera mi je doživela veliki pomak otkako sam se preselila ovde, ali isto važi za ljubavni život.

Više o novoj ljubavi i interesantnim modnim temama pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 13. oktobra! 

Komentari (0)

Loading