Celebrity News

Potresna ispovest Marine Tucaković: Patim za preminulim sinom, plašim se smrti!

Potresna ispovest Marine Tucaković: Patim za preminulim sinom, plašim se smrti!

Marina Tucaković – Bolest još nije nestala, ali se ona stojički drži! 

Marina Tucaković već duže vreme bori se s kancerom, ali ne gubi nadu da će se sve na kraju dobro završiti. Lojalna je lekarima koji vode njeno lečenje, a otkriva i da se sada mnogo bolje oseća nego ranije.

Godine borbe nisu je pokolebale, ističe da joj često menjaju terapije, ali da sve izdržava uz osmeh i na nogama.

– Dosta sam dobro. Nije šampionski, ali dobro je. Svakako mi je bolje nego što je bilo. To godinama traje. Ne može preko noći da se reši. Baš ove nedelje treba ponovo da uradim analize. Menjaju terapije, čekam da na Institut za onkologiju stigne neka nova injekcija – kaže Marina i otkriva da odlazi u Nemačku na lečenje.

PROČITAJTE: Marina Tucaković javno: Legalizovala bih prostituciju!

Tamo primam neke vakcine koje se dobijaju na svakih šest meseci. Možda ću ponovo ići, a možda i neću. Preporučujem da se ljudi na vreme obrate lekaru, što ja nisam učinila. Svaki slučaj je priča za sebe. Nezahvalno je bilo šta preporučivati, ali treba sve probati, koliko god ko može – izjavila je Marina koja je potom rekla da se plaši smrti!

– Normalno je da se plašim. Svi se plašimo. Ne treba o tome razmišljati. Evo, ja sad kuvam supu i, verujte, samo želim da mislim o lepim stvarima – izjavila je Marina.

Marina Tucaković podelila savet na društvenim mrežama, a evo šta joj je na to poručila ova pevačica

Marina Tucaković - Bolest će proći ali tuga za sinom ne!

Osim što se bori da povrati svoje zdravlje i nastavi tamo gde je stala, Marina je u iskrenoj ispovesti otkrila da mnogo pati za svojim preminulim sinom.

– Svako žali za nečim. Ja svakako za mojim sinom koji je umro u 24. godini. Kad bih mogla da vratim vreme, samo bih to volela – zaključuje ona za „Kurir”.

Komentari (0)

Loading