Celebrity News

Ispovest Jadranke Jovanović: Trpela sam podmukle udarce!

Ispovest Jadranke Jovanović: Trpela sam podmukle udarce!

Ispovest Jadranke Jovanović o teškom periodu mnoge je ostavila bez teksta... Kakvu nepravdu je trpela naša operska primadona, saznajte u nastavku...

Operska primadona u otvorenom razgovoru za Story govori o brojnim saplitanjima s kojima se susretala tokom decenija, koliko se zbog pandemije virusa plašila za sina Vukana koji živi u Americi, kao i zbog čega je do sada najviše ispaštala

Prva asocijacija na prvakinju Narodnog pozorišta Jadranku Jovanović (62) jeste njena nesvakidašnja raskošna lepota i predivan glas. Čuveni srpski mecosopran s ogromnim međunarodnim ugledom, osim na polju karijere, ostvarena je i privatno.

Sa suprugom, nekadašnjim diplomatom Zoranom Boškovićem, Jadranka ima sina Vukana (26), na koga je veoma ponosna kako zbog njegovog zavidnog obrazovanja, tako i zbog ljudskih kvaliteta koji ga krase. Beograđanka blistave biografije kaže da je i u ova nesigurna vremena uvek spremna na sve životne izazove.

S takvim razmišljanjem dočekala je novu realnost koju nam je donela svetska pandemija koronavirusa, u kojoj se, samo na početku, brinula za sina, budući da on živi u Americi, koja je najviše pogođena. U ispovesti za naš magazin Jadranka se osvrnula na najteže životne momente, prepune nedaća koje su joj priredili drugi, ali i na nedavna dešavanja na polju karijere koja je čine ponosnom.

Da li ste uvek puštali da vas kroz život vodi srce? Koliko vas je to koštalo? Da li ste s vremenom postali malo racionalniji u tom smislu?

- Moja najveća ispaštanja su ona koja ja sebi ispostavim kao račun. Lako mi je da izađem na kraj sa svim nedaćama koje mi naprave drugi, ili život, ali teško mi pada ako ne sledim svoje stavove i svoje instinkte. Toga skoro da i nije bilo u mom životu. Ukratko, vi ste dobro zaključili da sledim svoje srce i svoja ubeđenja. Nebitno je da li me to košta. To sam ja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JADRANKA JOVANOVIĆ (@jadrankajovanovic_official) on Sep 15, 2020 at 12:16pm PDT

Koliko su vam odmagale prepreke na koje ste nailazili na svom putu, a koliko su vas motivisale da istrajete? Da li ste nailazili na mnogo saplitanja u životu i karijeri?

- Mnogo saplitanja, mnogo prepreka, mnogo podmuklih udaraca, mnogo surovih obračuna, ali dobro je što je tako bilo. Jer se ja ne bih osećala ovako kako se osećam, jer moj karakter ne bi bio ovako samosvojan i postojan. Zbog tih saplitanja rano sam naučila da se oslanjam na sebe. Ne bih bila zadovoljan umetnik i čovek koji može ljudima oko sebe bez zadrške da daje sve najpozitivnije i najlepše što čovečanstvo poznaje.

Ceo intervju sa našom operskom primadonom pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 13. oktobra! 

Komentari (0)

Loading