Celebrity News

Đole Đogani oštro o Gagiju, Luni i Anabeli: Mi nismo isto, razlika mora da se napravi!

Đole Đogani oštro o Gagiju, Luni i Anabeli: Mi nismo isto, razlika mora da se napravi!

Đole Đogani - Rijaliti smatra neprikladnim sadržajem, smatra da je dobar otac, a bratu Gagiju Đoganiju nikad ništa nije zamerio. U njihove živote se ne meša iako već dugo ne žive u miru i slozi. 

Đole Đogani konačno je progovorio o odnosu s Gagijem, Lunom i Anabelom. Istakao je da ga rijaliti programi ne zanimaju,a li da kada je reč o njegovoj porodici, ipak ne može da ostane ravnodušan.

Popularni denser sada je otkrio kako je vaspitavo svoju decu i šta sebi nikada nije dozvolio.

- Trudim se da ne pričam o rijalitiju jer ako pričam izvuče se nešto pogrešno, a ako ćutim ponovo ispadnem grbav. Bilo da pričam istine ili laži o rijaltiju iz tih tema uvek izađeš prljav.

PROČITAJTE: Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Muka mi je više od Đoganija!

Đole je istakao da se svojoj porodica koja ipak vodi drigačiji stil života ne meša u živote i da svog brata, voli i poštuje i da ga ne osuđuje ni zbog čega.

- Moja druga porodica se tim rijalitijem bavi i ja im stvarno želim sve najbolje. Ne mešam im s u živote, ja mog brata volim i poštujem i ne mogu da ga osuđujem.

- Nemam ništa protiv njih, ali kada su Luna, Anabela i Gagi ušli u rijaliti, želeo sam ljudima jasno da stavim do znanja da mi nismo isto i da prave razliku. Ne bežim ja od njih, ali dosta puta mi se desilo da mene zaustavljaju na ulici i govore kakav sam otac Luni, a ja to nisam - otkrio je popularni denser u "DeToxic" emisiji.

PROČITAJTE: Gagi Đogani od zvezde strmoglavo do dna: Upropastio karijeru, uništio život – a evo šta kaže nakon noći u pritvoru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ʙ😎ғᴀɴ ᴘᴀɢᴇ ɢᴀɢɪ Đᴏɢᴀɴɪ (@gagi.__fan_page__b) on Oct 3, 2020 at 11:53pm PDT

Komentari (0)

Loading