Celebrity News

Siniša Mihajlović kakvog do sad niste videli - Pobedio bolest pa osvojio plesni podijum! (VIDEO)

Siniša Mihajlović kakvog do sad niste videli - Pobedio bolest pa osvojio plesni podijum! (VIDEO)

Siniša Mihajlović i supruga Arijana oduševili domaću i svetsku javnost kada su zaigrali u čuvenom italijanskom šou "Ples sa zvezdama"...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 10, 2020 at 5:42pm PDT

Siniša MIhajlović i supruga Arijana osvojili plesni podijum 

Neustrašivi fudbalski as koji je dugo bori s leukemijom, sinoć je pokazao da je nepobediv. Društvo na plesnom podijujumu pravila mu je njegova prezgodna supruga, a neposredno pre same plesne tačne, Siniša je istakao da ne zna da igra ali da ovaj ples poklanja Arijani. Osvrnuo se i na svoju najtežu životnu bitku i prokomentarisao:

-  Volim da postavljam ciljeve, čak sam i večeras to uradio: želim da budem najgori plesač u plesu sa zvezdama. Moja veza sa plesom gotovo da ne postoji. To radim zato što želim da dam Arijani ovaj poklon.

PROČITAJTE: Narednik Siniša ponovo onaj stari: Bolest me je naučila stpljenju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 10, 2020 at 5:24pm PDT

Siniša Mihajlović i supuga Arijana - Loš period je iza njih, sada plešu i sa zvezdama! 

Trener Bolonje koji je pre više od godinu dana saopštio javnosti da boluje od leukemije prošao je komplikovan proces lečenja koji je dao izvanredne rezultate, Siniša je istakao da je pobdio bolest zahvaljujući Arijani i porodici koja mu je u najtežim momentima pružala bezrezervnu ljubav i podršku.

- Pobedio sam bolest ljubavlju, voljom za životom i borbom. Zahvaljujući naklonosti koju sam dobila od Arijane i cele moje porodice. Želeo sam da dam primer, bolesti se ne treba stideti već se boriti i živeti je. Posle bolesti mislim da sam postao bolji čovek nego pre - istakao je Mihajlović.

Prelepa Arijana se za razliku od supruga savršeno snašla u plesu, a niko nije ostao ravnodušan na njene duge, izvajane noge i savršen dekolte.

Pročitajte: Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 11, 2020 at 1:27am PDT

Siniša Mihajlović koji se u koštac uhvatio s najpodmuklikjom bolešću, po povratku s letovanja, negde pred sam kraj avgusta, saznao je da je poztivan na koronavirus. Zbog svoje osnovne bolesti spadao je u rizičnu grupu pa mu je prethodila stroga izolacija koje je stojički izdržao.

O tom ekako je sve izdržao, Siniša je govorio transtparetno i zato je mnogim mladim ljudima najveći idol.

– Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Bio sam bolestan, ali morao sam da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog, bilo bi mi gore. Probao sam da uvek budem pozitivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne bih zabrinuo. To je bilo najteže – rekao je nedavno za italijanske medije Mihajlović.

Komentari (0)

Loading