Celebrity News

Kritikuju ga zbog botoksa, a Saša zapravo izgleda ovako! (FOTO)

Kritikuju ga zbog botoksa, a Saša zapravo izgleda ovako! (FOTO)

story

Saša Kovačević - Operacija koju je nedavno imao u Turskoj bila je zdravstvene, a ne estetske prirode. 

 

View this post on Instagram

 

😎

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Feb 13, 2020 at 6:39am PST

Saša Kovačević - Operacija koja je podigla buru, a istina je sasvim drugačija

Popularni pevač Saša Kovačević nedavno je priznao da je operisao sinuse, te i da njegove fotografije koje su uzburkale javnost nemaju veze s botoksom.

Operacija je bila zdravstvene prirode, budući da Saša još od malih nogu muči muku sa sinusima. Operativni zahvat bio je jedino rešenje, a Saša je istakao da su sporne fotke na kojima izgleda natečeno rezultat intervencije.

PROČITAJTE: Zaljubljen muškarac: Kako je Saša Kovačević iznenadio voljenu Zoranu (foto)

Printscreen Youtube/Balkanskom ulicom

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih 6, 7 godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša.

Nedugo posle ovih spekulacija i Sašinog objašnjena, popularni pevač uslikan je u njegovom restoranu u razgovoru s novinarima. Njegovo lice se oporavilo, više nije natečen, a i osmeh koji razoružava je tu. Iako miljenik žena u Srbiji nema predrasude o estetskim zahvatima, podvrgavanje botoksu za njega još uvek ne predstavlja soluciju kojo bi se okrenuo.

PROČITAJTE: Vrele scene: Saša Kovačević u društvu vatrene Dominikanke

Komentari (0)

Loading