Celebrity News

Sudbinski vezani: Ana Mihajlovski dala šansu staroj ljubavi?

Njihovom raskidu, kako se govorilo, kumovala je izolacija tokom vanrednog stanja, ali...

Sudbinski vezani: Ana Mihajlovski dala šansu staroj ljubavi?

Ana Mihajlovski važi za jedno od najlepših i najharizmatičnijih TV lica. Na njen šarm retko ko ostaje ravnodušan, ali ona se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Kada je 2016. godine, nakon sedam godina, rešila da se razvede od Mirka Grubina, sa kojim ima ćerku Zoju (10) i sina Petra (5), mnogi su bili iznenađeni.

Ona o razvodu nije govorila niti svoje emotivne partnere predstavljala javnosti sve dok se nije pročulo da je početkom godine srce poklonila Vuku Kostiću.

Njihovom raskidu, kako se govorilo, kumovala je izolacija tokom vanrednog stanja, ali lepa voditeljka nije dugo samovala.

Pročitajte: „Story“ otkriva: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić – Tihi kraj ljubavi!

Kako „Alo“ saznaje, Ana Mihajlovski i Mirko Grubin odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Nakon razvoda ostali su u svakodnevnom kontaktu zbog dece, a emocije su ponovo buknule.

‒ Mirko i Ana su posle razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno, ali su bili u kontaktu. Varnice koje su sevale među njima nakon razvoda, i koje su njihovi najbliži primećivali, bile su očigledne, međutim, oni to nisu želeli da prihvate. Jednostavno su se pomirili sa činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da posle sedam godina braka više nemaju šta da traže zajedno kao partneri ‒ rekao je izvor za pomenute novine.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана 5. Јун 2019. у 3:19 PDT


‒ Svakodnevno su bili u kontaktu, najviše zbog dece, a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njegovoj deci bilo šta nedostaje, a Ana je uvek bila tu za njega i bila mu oslonac.

Izgleda da su baš ta povezanost i uzajamna podrška dovele do pomirenja partnera, koji su 2016. godine na svoj brak stavili tačku.

‒ Pre otprilike pet meseci odlučili su da se pomire i shvatili da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno funkcionišu, te da možda i nije trebalo da se razvode. S druge strane, sve što im se u međuvremenu dešavalo dodatno ih je zbližilo i sada funkcionišu bolje nego ikada ‒ otkriva izvor blizak nekadašnjem paru.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) дана 13. Нов 2019. у 12:34 PST

Voditeljka iz prvog braka sa vlasnikom produkcijske kuće “Emotion” Goran Stamenkovićem ima i ćerku Ivu (13).

Komentari (0)

Loading