Celebrity News

Šarmer poput poznatog oca: Milica Pavlović u vezi sa sedam godina mlađim vaterpolistom? (foto)

Šarmer poput poznatog oca: Milica Pavlović u vezi sa sedam godina mlađim vaterpolistom? (foto)

"Ko je dečko Milice Pavlović?" , pitanje je na koji mnogi priželjkuju odgovor. Profesionalna i uvek raspoložena za razgovor o mnogim temama, pevačica uvek vešto izbegava odgovor na temu emotivnog života.  Ipak, oni koji su joj bliski tvrde da njen život nije monton.

Prema pisanju domaćih medija, dečko Milice Pavlović odnedavno je crnogorski vaterpolista Nikolas Saveljić,  sin poznatog bivšeg fudbalera Niše Saveljića.

– Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On, inače, već četiri godine živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je veoma vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Kada su se upoznali, ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko „Instagrama“ da se dopisuju, on je bio kulturan i džentlmenski nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan – rekao je neimenovani izvor za „Star“.

Pročitajte: Nikolas Saveljić za „Story“ - Nositi breme uspešnih roditelja za mene je podstrek

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicolas Saveljić (@saveljaaa) дана 3. Окт 2020. у 10:01 PDT


– Kada se stišala situacija sa koronom, prvim avionom došao je iz Amerike, da bi se pre dva meseca, kada je Milica boravila u Crnoj Gori, njih dvoje sastali. Izlazili su sa zajedničkim prijateljima i shvatili da je među njima nešto kliknulo i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali to zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je reč o ljubavi na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se ona bavi pevanjem ‒ dodao je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 8. Јул 2020. у 11:23 PDT

O navodima da je u vezi sa Nikolasom, Milica nije želela mnogo da govori.

- Nikolas i ja imamo zajedničke prijatelje. Tačno je da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi - rekla je za "Telegraf"

Nikolas Saveljić, uspešni vaterpolista, koji je na završnoj godini studija u Americi,  nedavno je u razgovoru za "Story" otkrio koje osobine kod lepšeg pola prvo primeti

– Osmeh i dobar smisao za humor, bez njega sam kao uvela lala. Takođe me privlači ambicioznost i inteligencija. Nadam se da ne tražim previše (smeh) – rekao je tada i istakao da je emotivno nedostupan.

Pročitajte: Milica Pavlović o udaji- Da vidimo ko je taj nesrećnik koji će mene oženiti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicolas Saveljić (@saveljaaa) дана 20. Мај 2019. у 11:00 PDT

Komentari (0)

Loading