Celebrity News

Anđelina Džoli u potpunom rasulu: Postala sam mala, beznačajna i nevidljiva

Anđelina Džoli u potpunom rasulu: Postala sam mala, beznačajna i nevidljiva

Anđelina Džoli, žena na čiju lepotu niko nije ostajao ravnodušan, doživljava jedan od najtežih životnih perioda. Nakon rastanka od Breda Pita, koji je samo za javnost prošao bez ružnih reči, tvrde upućeni, ona se potpuno povukla.

Silan stres prouzrokovao je i zdravstvene probleme s kojima se već godinama bori. I dok njen bivši suprug uživa u novoj ljubavi sa mladom nemačkom manekenkom Nikol Portulaski, Anđelina je svoj život posvetila deci.

Anđelina Džoli 2007. godine na Kanskom festivalu

‒ Moja snaga dolazi od moje dece. Svi roditelji znaju da postoji ta snaga unutar njih koja neprestano raste. Ne znam odakle mi vera, ali sigurna sam da se nalazim u nekom prelaznom periodu, kao da se vraćam korenima, a izgubila sam samu sebe. Mislim da je to krenulo kada se Bredovoj i mojoj vezi približio kraj. ‒ bila je iskrena glumica.

Pročitajte: Anđelina kipti od ljubomore, a evo šta joj je poručila nova devojka Breda Pita

Anđelina i Bred 2010. godine

‒ Bio je to komplikovan period, nisam mogla samu sebe da prepoznam  - postala sam mala, skoro beznačajna, čak i nevidljiva. Na kraju suočila sam se i sa nekim zdravstvenim problemima. Sve me to podsetilo kako sam srećna što sam živa ‒ rekla je Anđelina u nedavnom intervjuu.

Pročitajte: Komšije razotkrile Anđelinu Džoli -Ona je majka iz pakla

‒  Ponekad mi je toliko teško da se suočim sa životom. Osećam da tonem,  ali onda se setim da zbog svoje dece da moram da ostanem jaka. Oni moraju imati stub na koji će se osloniti kada im bude teško i baš zato taj stub mora biti čvrst i ne sme se srušiti ‒  zaključila je glumica.

Komentari (0)

Loading