Celebrity News

Pao sočan poljubac: Evo ko je zgodan frajer s kojim se ljubila Nataša Bekvalac! (VIDEO)

Pao sočan poljubac: Evo ko je zgodan frajer s kojim se ljubila Nataša Bekvalac! (VIDEO)

story

Nataša Bekvalac - Ljubav još uvek nije pokucala na njena vrata, a sočan poljubac koji se dogodio sinoć u javnosti sve je zbunio...

Nataša Bekvalac sinoć se provodila na rođendanu svog dobrog prijatelja, a tom prilikom nastao je snimak o kome bruje domaći mediji.

PROČITAJTE: Nataša Bekvalac na životnoj prekretnici, ovo je zvanična odluka!

Novosadska Barbika je u žaru dobre atmosfere pevala svoj najveći hit „mali signali” ali nije ni slutila da će muškarac na čijoj se žurki veselila, poželeti da je strasno poljubi. Ovaj zgodan frajer, inače je njen veoma dobar prijatelj, pa je lepa novosadska Barbika bez zadrške pristala na ovako intiman čin.

Nakon poljupca nastavili su da se vesele, a užarenu atmosferu i sočan poljubav svojim telefonom zabeležila je lepa Maša Terzić.

PROČITAJTE: Sestre Bekvalac pozirale s ovim gospodinom: On je njihov anđeo čuvar! (FOTO)

 

Nataša Bekvalac koja iza sebe ima tri braka, otvoreno je govorila o udaji ističući da o tome više ne razmišlja. Muškraci joj nisu potrebni, potpuno je nezavisna, a na tračeve i kuloarske priče se ne obazire...

– Udavala sam se taman toliko koliko mi je bilo potrebno. Ne bih se ja toliko puta udavala da nisam na vreme izlazila iz odnosa kada su počinjali da me guše i čine nesrećnom. Nisam od žena koje će zarad komšija i priča s kojima ne mogu da se nose ostati u nečemu što im ne prija. Nije dobro to za žene, bićete sve lošije majke i supruge, u svim sferama – rekla je Nataša Bekvalac za „Kurir” i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 3, 2020 at 3:04am PDT

– Ako kažem iskreno, ne privlačim mušku energiju jer mi stvarno ne treba. Ovaj period od dve i po godine odlično mi je došao, da imam energiju majke, ćerke, drugarice… Uživam u vremenu iza sebe i ovome što sledi. Univerzum ima dobar plan za mene i ja to znam, ja sam miljenica, sada to znam – rekla je Nataša za isti list, a za naš magazin otkrila je da presrećna u svojoj koži i da se oseća odlično.

Pročitajte: Nataša Bekvalac spremna za novo poglavlje – Zbog ćerki donela veliku odluku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 4, 2020 at 2:10pm PDT

Nedavno je proslavila 40. rođendan, a neposredno pre velike žurke u intervjuu za "Story" rekla je da su joj ćerke najbitnije i da se ne stidi nijednog svog životnog poraza.

– U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije.

PROČITAJTE: Natasa Bekvalac ima suptilnije rešenje za neverne muškarce od Ljupke Stević

Komentari (0)

Loading