Celebrity News

Skakala od sreće kada je saznala: Ivana Korab trudna!

Skakala od sreće kada je saznala: Ivana Korab trudna!

Manekenka Ivana Korab očekuje prvo dete. Lepotica koja je svoju karijeru izgradila u Los Anđelesu, u julu se svom izabraniku zaklela na večnu ljubav daleko od očiju javnosti, a sada ih je obradovala vest da će postati roditelji.

– Ivani su ovo najlepši dani u životu. Mnogo je srećna jer je neko ko voli decu i ona je čine detinjastom. Vezana je za svoje bratance, a kada je saznala da je u drugom stanju, skakala je od zadovoljstva. Vešto krije da je u drugom stanju jer ne želi da se u medijima o tome piše. Posle prvog braka opekla se govoreći o privatnom životu i sada vešto skriva sve što nema veze s poslom. Njena udaja nije bila toliko pompezna, jer je htela da bude samo za najbliže. Dete će doći kao kruna ljubavi. Jedva čeka da postane majka. Već sada gleda garderobicu i stvari za bebe. Sve pažljivo bira i mnogo je ushićena. Bebu će skroz razmaziti. Već priča o tome – rekao je za „Blic” izvor blizak manekenki.

Pročitajte: Šta krije srpska manekenka- Ivana Korab iza sebe ostavila tešku godinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 5. Окт 2020. у 12:49 PDT


Ivana je ostala dosledna odluci da o privatnom životu ne govori, pa tako ni ovoga puta lepu vest nije ni potvrdila niti demantovala.

– Hvala, ali morate da me razumete, ne želim ništa da govorim o tome – rekla je ona za pomenuti list.

Pročitajte: Nećete verovati kako sada izgleda manekenka koja je imala buran brak i još burniji razvod

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 7. Окт 2020. у 2:27 PDT

Ivana već godinama karijeru gradi u Americi. Kao model za kupaće kostime i te kako ima puno angažmana, ali je ipak pre nekoliko meseci spakovala kofere i došla u Srbiju kako bi otvorila restoran brze hrane.

 

Komentari (0)

Loading