Celebrity News

Preminula Berta iz „Dva i po muškarca”: Dirljiv oproštaj Čarlija Šina

Preminula Berta iz „Dva i po muškarca”: Dirljiv oproštaj Čarlija Šina

story

Brojne obožavaoce hit serije „Dva i po muškarca” rastužila je vest o smrti popularne glumice Končate Ferel. Glumica je preminula u 78. godini, nekoliko meseci nakon srčanog udara.

Svako ko je uživao u sitkomu „Dva i po muškarca” zapamtio je i simpatičnu Bertu, kućnu pomoćnicu u domu Čarlija Šina, koja jedina nije prezala da mu u lice kaže sve što misli. Za ovu ulogu Končata Ferel bila je dvaput nominovana za „Emi”.

Iako „Emi” nije dobila, tokom 12 sezona, gabaritna Berta mnogima je postala omiljeni sporedni lik hit sitkoma.

– Volim da igram osobe koje imaju „petlju” da rade stvari koje ja nisam u stanju. Planirano je da Berta priča engleski s poljskim ili ruskim akcentom. Ulogu sam tako vežbala, ali sam je pripremila i na svoj način. Čak se Lori (autor serije) na audiciji smejao. Napomenuo je da je Berta stari hipik, a ja sam bila hipik u političkom smislu, pa sam se osećala udobno u ulozi za koju su se prijavile 32 žene.

Pročitajte: Slava, poroci i Biblija - Životna priča Džejka iz “Dva i po muškarca” (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MANIATICOS DEL CINE (@maniaticosdelcine) дана 13. Окт 2020. у 5:02 PDT

Glumica je preminula 12. oktobra, a kao razlog navode se komplikacije sa srcem. U saopštenju porodice kaže se da je umrla u bolnici u Kaliforniji, okružena svojim najbližima. Naime, nakon što je zbog infekcije bubrega u decembru prošle godine hospitalizovana, glumica je nedavno pretrpela i srčani udar zbog čega joj se zdravstveno stanje dodatno pogoršalo.

Od koleginice se na društvenim mrežama oprostio i glumac Čarli Šin.

Od koleginice se na društvenim se mrežama oprostio i glumac Čarli Šin.


– Šokiran sam zbog bolnog gubitka predrage duše i iskrene prijateljice. Berta, tvoje održavanje domaćinstva bilo je malo sumnjivo, ali briga o ljudima bila je savršena – napisao je Čarli na „Tviteru”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Premiere Time (@premieretime) дана 16. Јул 2020. у 5:44 PDT

Pročitajte: “Dva i po muškarca”: Serija koja je izneverila očekivanja

 

Komentari (0)

Loading