Celebrity News

Razvod Marije Bergam i Raše Bukvić uzdrmao javnost: Zar je važno ko je kriv

Razvod Marije Bergam i Raše Bukvić uzdrmao javnost: Zar je važno ko je kriv

„Marija Bergam i Raša Bukvić Krah braka” vest je koja je u medijima "huktala" prošle nedelje i koja je mnoge šokirala, a za aktere ove priče bila je veliko razočaranje.

Naime, umetnici i supružnici Marija Bergam (29) i Radomir Raša Bukvić (40) nisu bili spremni da intimni život dele s javnošću, niti da komentarišu svoj razvod. Posebno što u braku dugom pet godina imaju nekog koga žele da zaštite, a to je njihov sin Danilo (4,5).

PROČITAJTE: Razvodi se Marija Bergam, svi se pitaju šta je razlog – preljuba ili ne?

Najpre su nevešto reagovali kada su ih novinari pitali da prokomentarišu vest da se razvode, a onda su odlučili da se više nikom ne javljaju na poziv. Kada smo pitali junakinju serije "Senke nad Balkanom" da jednom izjavom stavi tačku na spekulacije, ona je to odbila, iako ima odličnu saradnju s našim magazinom, čime je indirektno potvrdila vest iz medija.

Marija Bergam i Raša Bukvić - Krah braka kao spas? 

Njihov razvod iznenadio je javnost, budući da su važili za jedan od najskladnijih glumačkih parova, ali i njihove kolege, koji se slažu da se ni kod jednog od dvoje umetnika nisu primećivali znaci tuge, niti nervoze.

Oni su se rastajali u tišini. Još pre početka pandemije koronavirusa supružnici su shvatili da je previše obaveza, a premalo zajedničkog vremena u njihovim životima, osim onog koje su oboje posvećivali nasledniku. Marija je dva odmora tokom trajanja pandemije provela sama sa sinom, a Raša je svoje odsustvo pravdao zauzetošću zbog brojnih projekata.

PROČITAJTE: Marija Bergam: U braku sam upoznala sebe

– Uvek smo tu za onog drugog, dopunjujemo se. Oboje imamo hrabrost da se izborimo s raznim situacijama koje nam život nameće, a nekad se u tome bolje pokaže ona, nekada ja. Živimo u nekim okolnostima koje nismo birali, ali se u njima moramo snaći i to je uvek izazov. Onda se nekad desi da ja radim, a ona ne, ili obrnuto. Najteže je, ipak, kada radimo oboje. Tada uskače pomenuti “baka i deka servis”, oni su nam spas – rekao je za naš magazin nedavno Radomir.

Ipak, Pandorina kutija se otvorila.

U najnovijem broju magazina "STORY" saznajte da li su se, sada već bivši partneri rastali u miru i da li je krahu braka prethodila preljuba...

Komentari (0)

Loading