Celebrity News

Junaci telenovele "Igra sudbine" za "Story": O modi, ženama i uzbuđenju zbog novih uloga

Junaci telenovele "Igra sudbine" za "Story": O modi, ženama i uzbuđenju zbog novih uloga

Dva najpopularnija glumca mlade generacije, junake telenovele "Igra sudbine" koju svake večeri gledaju milioni oduševljenih gledalaca, odveli smo u prirodu kako bismo na pikniku s njima razgovarali o modi, ženama i uzbuđenju koje im donosi svaka nova uloga

Mlade glumce Stevana Pialea (33) i Luku Raca (29) ljubitelji serija uskoro će gledati u novim epizodama telenovele "Igra sudbine", koja iz meseca u mesec beleži sve veću popularnost. Gordi neprijatelji sa seta, privatno su odlični drugari, koje osim telenta za glumu vezuje i ljubav prema putovanjima, privrženost porodici, ali i nepogrešiv osećaj za modu.

Stilisti retko kada mogu da im nađu zamerku, a najčešći komentari su da izgledaju kao što i glume – odlično i umeju da iznesu gotovo svaku odevnu kombinaciju. Imajući to u vidu, protagoniste jednog od trenutno najgledanijih televizijskih projekata nakratko smo izmestili iz zone komfora i za potrebe modnog editorijala odveli ih na piknik i u tom maniru ih stilizovali. Da li im se garderoba koju smo im namenili dopala, kojih pravila u odevanju se uvek pridržavaju i s kim se konsultuju kada imaju nedoumice, ispričali su za "Story".

Pratite li slepo modne trendove?

LUKA RACO : Ljudi često vole da kažu da su im takve stvari manje bitne, ali smatram da nam je svima, nezavisno od pola i uzrasta, važno da pogledamo šta se novo nosi. Retki su oni koji ne vode računa u čemu će izaći iz kuće ili bar o tome koje će boje uklopiti. Vrlo mi je stalo kakve ću komade poneti, ali nastojim da mi njihova kupovina, odabir, a kasnije i sređivanje za izlazak ne oduzimaju previše vremena.

STEVAN PIALE : Sopstvenim modnim izrazom počeo sam da se bavim tek nedavno, nakon što sam postao javna ličnost. Naime, drugarica koja se bavi modom naterala me je da se fotografišem u svim svojim odevnim kombinacijama i pošaljem joj slike preko "vajbera", dok mi je u povratnoj poruci obeležila šta je dobro da nosim, a šta mogu odmah da bacim. Budući da mi je, po njenom mišljenju, pristajalo svega 30 odsto odeće, nedavno sam počeo da obnavljam garderobu.

Iako odlazak na roštiljanje obično podrazumeva opušteniju garderobu, Stevan i Luka pokazuju da provod na otvorenom s prijateljima može biti i te kako šik

 Luka, ko je vaš modni savetnik?

LUKA RACO: Za razliku od mene, moji roditelji obožavaju da se šetaju po prodavnicama i kupuju, uz to imaju odličan ukus, pa me neretko obaveste gde bih i šta mogao da pogledam. U većini slučajeva umeju da pogode moj ukus, tako da se to ispostavilo kao idealno rešenje mojih muka i nevoljnog odlaženja u šoping.

 Dok vam je, s jedne strane, modni izraz sličan, karakterno se dosta razlikujete. Kako to utiče na vaš odnos i šta jedan drugome najviše zamerate?

LUKA RACO : Mada se na setu svi zaista odlično slažemo, moram da priznam da se Stevan i ja najviše privatno družimo i imamo odnos potpuno drugačiji od onog u samoj seriji. Često mu, u šali naravno, zameram što ne izlazi više sa mnom. Ćerka Rosa i supruga Una su mu na prvom mestu, što je jedna od stavki koje mi se kod njega dopadaju. Sa 30 godina uspeo je da se ostvari profesionalno i privatno. Voleo bih da u narednom periodu krenem njegovim stopama i sam postanem suprug i otac.

STEVAN PIALE : Kao što on meni zamera što retko izlazim, ja tako njemu zameram što mi šalje fotografije iz provoda i na taj način pokušava da me polakomi (smeh).

Stevane, kako ste se snašli u ulozi oca?

STEVAN PIALE : Budući da radim pet dana nedeljno po 12 sati i gotovo nikada nisam kod kuće, mogu da kažem da sam se odlično snašao. Šalu na stranu, kada sam zauzet, supruga je zadužena za Rosu i njene potrebe, dok sam joj ja posvećen onim danima kada ne snimam. Da nisam toliko profesionalno angažovan, verujem da bih bio najjači ćale na svetu. Rosa je divna beba. Ne znam da li je u pitanju sreća ili genetika, ali lepo spava, jede, a sad je počela i da se smeje. Mislim da u tim momentima ne postoji ništa lepše na svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stevan Piale (@stevanpiale) дана 5. Јун 2020. у 12:40 PDT

Da li ste rođenjem deteta postali ozbiljniji i odgovorniji, čak i u odevanju?

STEVAN PIALE: Pre Rosinog rođenja dosta su me plašili. Govorili su mi da će mi se ceo svet promeniti. I jeste, korigovalo se dosta toga, ali Una i ja smo i dalje ostali deca u duši. Još uvek se u svakom pogledu ponašamo kao da imamo 16 godina, pogotovo kada je odevanje u pitanju.

Da li se postidite kada pogledate fotografije iz tinejdžerskih dana?

STEVAN PIALE: Naravno, zato što se vidi da mi je sva odeća dva broja veća. Moja nesreća je što u tom periodu nisam znao da postoje veličine. Takođe sam bio vrlo stidljiv i nisam umeo da zamolim za pomoć, pa sam kupovao ono što sam probao. Presmešno to sve izgleda.

LUKA RACO : Meni su školski dani protekli tako što sam imao običaj da čim ustanem iz kreveta, uzmem prve dve stvari iz ormara, duks i farmerke i tako izađem iz kuće. Nisam se opterećivao modom. Posebno mi je zanimljivo kada gledam fotografije s mature. Imao sam košulju na cvetove i frizuru zalizanu kao Peđa Mijatović.

STEVAN PIALE: Na nekom rođendanu video sam da je dečko ošišao celu glavu i ostavio samo šiške, to mi je bilo zanimljivo i to sam nosio, čini mi se, dve godine. Iz ove perspektive to je bio pravi užas. Sećam se da su me drugovi zafrkavali kao: "Je l ti to riknula mašinica" (smeh).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Raco (@luka_raco) дана 3. Мај 2020. у 9:41 PDT

Po kom principu kupujete? Vodite li se izrekom: "Ako ne znaš šta je lepo, pitaj šta je skupo"?

LUKA RACO : Mislim da onaj ko zna da se obuče, ume to da uradi i s malo i s mnogo novca. S druge strane, ako se vodimo time da je cena merilo kvaliteta, ne čudi što povremeno svi volimo da izdvojimo veću svotu za komade poput jakni i patika.

STEVAN PIALE : Obožavam da obilazim second hand prodavnice i u njima pronalazim jeftine, a dobre stvari. Moj najveći problem u šopingu, međutim, jeste taj što ne volim da probam pantalone, pa u ormaru pored deset dukseva i jakni imam svega dva para farmerki (smeh).

Šta radite sa stvarima koje više ne želite da nosite ili smatrate da ste pogrešili u proceni kada ste ih kupovali?

LUKA RACO : Budući da to nisu stari i iznošeni komadi, dajem ih mlađem bratu, koji to kasnije prosleđuje dalje (smeh).

STEVAN PIALE: Do pre godinu dana nosio sam ih u komercijalne radnje, prilagao za reciklažu, kako bih dobio bon i smanjenje narednog artikla za 20 posto, a u narednom periodu planiram da ono što sam odvojio odnesem u jedno od svratišta u gradu.

 Šta prvo primetite kod žena kada je stajling u pitanju?

LUKA RACO : Mislim da je najlepše kada devojka uspe s merom i ukusom da iznese određeni garderobu koja ne otkriva mnogo, a opet je provokativna. To nazivam urbano-atraktivni izgled.

Luka, pisalo se da je vaše srce osvojila atraktivna brineta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Raco (@luka_raco) дана 4. Окт 2020. у 1:14 PDT


LUKA RACO: Neverovatno je, ali svaka devojka s kojom sam se pojavio u javnosti sutradan je u medijima osvanula kao moja. Nikada nisam krio tu stranu života. Kada budem u vezi, mediji će o tome znati. Trenutno sam sam.

Vi i vaša koleginica iz serije Olja Lević nedavno ste na FEDIS festivalu dobili nagradu za najpopularniji glumački par godine. Da li ste joj se nadali?

LUKA RACO: Nisam i moram da priznam da su se njoj više obradovali moji roditelji, dok sam ja bio srećan zbog njihovog ponosa i njihovih reakcija.

STEVAN PIALE: Više se nadam dobrim ulogama nego nagradama. Pored serije "Igra sudbine" igram u "Madlenijanumu" predstavu "Kazanova protiv Don Žuana" i u "Pozorištancetu Puž" komad "Cvrčak i mrav".

 

Komentari (0)

Loading