Celebrity News

Šta je Nikolina Pišek zabranila suprugu: Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip!

Šta je Nikolina Pišek zabranila suprugu: Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip!

Voditeljka Nikolina Pišek i istoričar umetnosti Vidoje Ristović, otkako su se pre sedam godina jedno drugom zakleli na večnu ljubav, na glamuroznoj ceremoniji u Monte Karlu, uživaju u bračnoj sreći.

Iako je lepa Nikolina uvek sklona šali, ona je stroži roditelj njihovoj petogodišnjoj ćerki Uni, dok je tata popustljiv.

Voditeljka u porodici drži konce oko uređenja doma, pa je samo ona zadužena za  izgled nove kuće koju su nedavno kupili u Zagrebu. Vidoju je ta privilegija onemogućena jer, kako kaže Nikolina, on voli da gomila stvari

Voditeljka suprugu ne dozvoljava da učestvuje u uređenju doma

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) дана 7. Јан 2020. у 7:09 PST

‒ Kuća se nalazi u severnom delu Zagreba. Veoma se radujem velikom vrtu u kupatilima kojih nikad dosta. To će biti naš mali raj. Vidoje ima poverenja u mene i što se tiče uređenja, može mi davati predloge ali nema pravo da utiče na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora da bude funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano ‒ rekla je Nikolina za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i tom prilikom naglasila da i u drugim poljima voli da drži stvari pod kontrolom.

Pročitajte: Nikolina Pišek - Za rođendan bih radije da dobijem peglu nego cipele

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) дана 4. Јан 2020. у 3:02 PST

‒ Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli da unosi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije koje ja moram da kontrolišem da ne nastane potpuna anarhija ‒  rekla je voditeljka.

Komentari (0)

Loading