Celebrity News

Udaje se Anastasija Ražnatović? Veridba mora da bude romantična, a svadba spektakl!

Udaje se Anastasija Ražnatović? Veridba mora da bude romantična, a svadba spektakl!

Udaje se Anastasija Ražnatović? Cecina ćerka priznala je da je otpočela zajednički život sa dečkom...

Anastasija Ražnatović u skladnoj je vezi sa zgodnim Novosađaninom, ali o svom privatnom životu ne voli da govori. Osim što je veoma uspešna u svom poslu, srećna je i ljubavi, a sada je konačno progovorila o tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 11, 2020 at 6:05am PDT

Udaje se Anastasija Ražnatović?

Preselila se u Novi Sad gde živi sa dečkom, a da je presrećna, dokazuje i činjenica da je glavni grad Vojvodine postao njena oaza mira i da je tu pronašla svoju sreću.

U opuštenom razgovoru, Anastasija je otkrila detalje iz privatnog života, mnoge planove, ali je prokomentarisala koga Ceca više voli – Đorđa ili Bogdanu.

– Snaja živi sa Cecom, pa su bliže. Đole i ja smo u Novom Sadu – rekla je Anastasija koja se našalila na svoj račun rekavši da je od svog izabranika pokupila vojvođanski naglasak i da su deca iz komšiluka presrećna kada je vide...

– Pokupila sam od njega. Deca iz kraja su iznenađena, ali mi je sve to lepo. Moja oaza mira je Novi Sad, tamo se lepo osećam.

PROČITAJTE: Namenjena samo najsmelijima: Anastasija Ražnatović u maloj crnoj kožnoj haljini

 

View this post on Instagram

 

Damsel in distress 🌬🌾

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 28, 2020 at 4:10am PDT

Udaje se Anastasija Ražnatović? Evo kako Cecina ćerka zamišlja veridbu

Budući da je u četvorogodišnjoj vezi sa Đorđem, pitanje o udaji uvek se samo nametne... Anastasija je ovom prilikom rekla da je spremna za brak, ali da bi svakako volela da se dečko potrudi oko veridbe.

– Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti – dodala je Anastasija.

Iako je sve još uvek nezvanično, o ovome se u poslednje vreme i te kako priča. Veljkova svadba i rođenje malog Željka, veoma su usrećili Cecu, a nakon spektakla koji je priređen za venčanje prvenca, Anastasijino veselje biće događaj koji će s ushićenjem pratiti cela Srbija.

Komentari (0)

Loading