Celebrity News

Slađana Milošević brutalno isprozivala Jelenu Karleušu, da li je ovo novi medijski rat? 

Slađana Milošević brutalno isprozivala Jelenu Karleušu, da li je ovo novi medijski rat? 

story

Slađana Milošević isprozivala Jelenu Karleušu – Da li će diva ostati hladna na reči poznate rokerke ili će nastati pravi medijski rat? 

Slađana Milošević, jedna od najkontroverznijih pevačica, ponovo je uspela da svojim britkim jezikom privuče pažnju javnosti.

Evocirajući uspomene sa svojih originalnih nastupa i pričajući o stilu po kom je prepoznatljiva, potkačila je domaću estradu, ali i našu zvezdu koja po svim parametrima može da joj parira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 18, 2020 at 8:43pm PDT

Slađana Milošević isprozivala Jelenu Karleušu - Ona me kopira! 

Iako je Jelena Karleuša najveća muzička zvezda današnjice, Slađana je to u ovom intervjuu osporila.

Rokenrol zvezda istakla je da je Jelena Karleuša iskopirala sve što je ona uradila u dosadašnjoj karijeri, ali i ne samo to. Ona je tvrdila da Jelena nema svoj stil i da je osim nje, kopirala i druge.

Jelena je kopirala sve što sam ja uradila, pa je nastavila da kopira i razne druge ljude. Evo, još uvek kopira ono što ja radim, nadam se da Voja neće ovakav komad napraviti i njoj – rekla je Slađana i dodala da današnjim umetnicima više nije neophodna hrabrost da bi bili primećeni.

– Meni je trebala smelost, a drugi su samo ušetali u to. Niko vas više ni zbog čega ne osuđuje. Sećam se da je nastala velika panika i veliki skandal kada sam prvi put u životu stavila hrišćanski krst oko vrata. Tad smo imali jedan skandal koji je trajao. 

PROČITAJTE: Jelena Karleuša opet izaziva: Erotika ili prst u oko modnim kritičarima? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Oct 17, 2020 at 2:56am PDT

Slađana Milošević ovim potezom želela je još jednom da dokaže da je ona začetnik kontroverznog izgleda i ponašanja na sceni, a da su drugi samo njeni sledbenici.

Rokenrol zvezda Slađana Milošević priznala je i da joj ne prija kada je nazivaju pevačicom, s obzirom na to da njen talenat stvaranja doseže mnogo više.

– Nazivaju me pevačicom, a ja sam mnogo više od toga, muzičar i kompozitor. Na Berkliju sam studirala kompoziciju, na MIT-u gitaru, a na našem Fakultetu muzičke umetnosti violinu. Znate, tu moju muziku koju slušate i volite stvorio je muzičar i kompozitor, nije se to samo stvorilo – rekla je Slađana u emisiji „Kec na jedanaest”.

Jelena Karleuša još uvek nije reagovala na ove prozivke, a šta vi mislite o svemu ovome? 

Smatrate li Slađaninu izjavu istinitom?
  • Slađana je zvezda, obožavam je, međutim, svako doba ima svoje začetnike. Jelena je ipak zvezda modernog doba!
  • Slažem se sa Slađanom!
  • Uopšte se ne slažem sa Slađanom!
1275  · 1275 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading