Celebrity News

Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

Luna Đogani Marko Miljković - Beba stiže u pravi čas! 

Poznati rijaliti par juče je obelodanio prelepu vest. Beba stiže za devet meseci, a sreću i ushićenje ovim povodom nisu mogli da sakriju. Luna je jedva dočekala da ovu srećnu vest objavi na svom „Instagramu” a neki članovi porodice bilu su u neverici kao i budući tata.

Njihova ljubav prošla je mnoge uspne i padove, ali su sve savladali po samom izlasku iz „Zadruge”. Iako mnogi nisu verovali da će ova ljubav opstati, desio se predivan epilog.

NE PROPUSTITE: Anabela Atijas o svom psihičkom stanju: Zbog Lune sam dobila bolest, bolje da sam umrla!

- Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je Zadruga 3 u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu - priča izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost...

- Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Anabela Atijas i Luna Đogani bile su svetinja jedna drugoj, a sad…

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u Zadruzi i ne želi da bude prodat - kaže izvor na kraju za Alo!.

PROČITAJTE: Luna Đogani pokazala verenički prsten: Vreo poljubac pred kamerama (FOTO)

Pomirenje Anabele i Marka još uvek je u zatišju

Kako teče odnos između tašte i zeta otkako su saznali za prinovu, otkrio je Anabeli suprug Andrej i očuh Lune Đogani.

- Svi smo bili veoma srećni kada smo saznali, nek je živo i zdravo. Nova duša dolazi na svet - rekao je Andrej koji je potom demantovao priče da je Luna bila trudna za vreme veridbe koja se dogodila 6. septembra:

- Msilim da nije bila tada trudna. Anabela, Nina, Blanka i ja prvi smo saznali za trudnoću - rekao je Andrej otkrivši da je Anabela prva zaplakala kada je saznala da je njena mezimica u drugom stanju.

PROČITAJTE: Luna Đogani rekla DA: Veridba kao iz najromantičnijeg filma (foto/video)

Budući da je vest o prinovi mnoge usrećila, mnogi sada spekulišu da li će se Anabela i Marko pomiriti.

- Još uvek je zatišje, ali ja mislim da će to biti sve u redu. Tišina je. Oni se nisu videli otkako se Zadruga završila. Mislim da će ih beba pomiriti. Barem tako mislim što se tiče Anabeline strane, ona je skroz smekšala kada je čula lepu vest - rekao je Andrej koji je sve vreme imao imao osmeh na licu.

Kakvo je vaše mišljenje povodom ove situacije? 

Šta vi mislite, da li će beba pomiriti Anabelu i Marka?
  • Deca otapaju i najtvrđa srca, to je sasvim sigurno!
  • Mislim da neće, jer je Marko veoma jak karakter!
  • Što se tiče Anabele, mislim da je već sve zaboravljeno!
  • Ne moraju da se vole, ali zarad deteta neka atmosfea bude harmonična. Mir u kući je najvažniji!
183  · 183 

Komentari (0)

Loading