Celebrity News

Nataša Bekvalac ima tajnog obožavaoca: Kakav je to poklon pevačica zatekla na svom automobilu? (foto)

Nataša Bekvalac ima tajnog obožavaoca: Kakav je to poklon pevačica zatekla na svom automobilu? (foto)

Nataša Bekvalac važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.  Pored toga, važi i za jednu od najfatalnijih dama pred čijim šarmom niko ne ostaje ravnodušan.

Da ima armiju obožavalaca Nataša je bezbroj puta dokazala, a poslednji put na velikom solističkom koncertu koji je održala u februaru 2020. godine. Arena je bila puna, a Nataša je napravila pravi spektakl.

Pročitajte: Pao sočan poljubac - Evo ko je zgodan frajer s kojim se ljubila Nataša Bekvalac! (VIDEO)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 3. Јун 2020. у 7:57 PDT

Osim onih koji obožavaju njenu muziku veliki je broj i onih kojima je pevačica "tiha patnja" a to dokazuje i jedno slatko iznenađenje koje je sačekalo na automobilu.

Naime, pevačici je tajni obožavalac ostavio crvenu ružu, a nju je taj gest obradovao pa je fotografiju podelila na svom " Instagram" profilu uz simpatičan komentar

‒ Romantika na Dedinju ‒ napisala je Nataša.

Iako je bez emotivnog partnera Nataša ne skriva da je ispunjena i srećna

Otkako se razvela od supruge Luke Lazukića Nataša emotivnog partnera nije predstavljala javnosti. Ipak, ona je srećna i ispunjena, i uživa u odrastanju svojih ćerki Hane i Katje. Koliko je zadovoljna svojim životom otkrila je i u velikom intervjuu koji je dala za naš magazin neposredno nakon proslave 40. rođendana.

U novu deceniju života ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije rekla je i istakla da više nema vremena za lažne ljude.

‒ Ranije sam činila vrlo malo za sebe, a kada sam sebe malo bolje upoznala i sebe takvu zavolela, shvatila sam da nemam više vremena za bilo šta što me ne čini srećnom i zadovoljnom i da ću sve što mogu uvek činiti za sebe i ljude koje volim ‒

Komentari (0)

Loading