Celebrity News

Ekskluzivne fotografije i ispovest Lepe Brene: Moje tajne želje za 60. rođendan!

Ekskluzivne fotografije i ispovest Lepe Brene: Moje tajne želje za 60. rođendan!

Ekskluzivna ispovest Lepe Brene za "Story"...

Najveća muzička zvezda na Balkanu u intimnoj ispovesti otkriva kako je provela jubilarni rođendan u vanrednim okolnostima. Budući da živi u srećnom braku, otkriva i kojim postulatima se zasniva njen brak sa Slobodanom Živojinovićem i čemu je učila njihovu decu...

Ispovest Lepe Brene - Nesvakidašnja proslava rođendana

Kada je u utorak, 20. oktobra, oduvala šezdeset svećica na rođendanskoj torti, Lepa Brena, najveća zvezda nekadašnje Jugoslavije, nije imala mnogo želja vezanih za porodicu i karijeru. U oba životna segmenta odavno se ostvarila. Imala je želje vezane za stanje u kome smo svi, ceo svet. Da virus koji nas je porazio što pre prođe i da se život vrati u normalu.

PROČITAJTE: Diva slavi jubilarni 60. rođendan: Retrospektiva Breninih najboljih izdanja, evo koliko se zapravo promenila! (FOTO)

 

Ispovest Lepe Brene - Evociranje uspomena na šezdeseti rođendan 

To za pevačicu rođenu u Tuzli znači da što pre može da zagrli decu i unuka, da vidi sestru Faketu i da se ponovo druži s publikom na koncertima. Ovaj jubilarni šezdeseti rođendan Brena nije mogla da proslavi drugačije, osim u krugu porodice, takođe zbog pandemije virusa. Otkrila nam je da joj je vreme provedeno u retrospektivi njenog dosadašnjeg puta prijalo, da se odmorila i da je imala kada da razmišlja o svemu što nam se događa. Krasi je pozitivan pristup sagledavanju stvari ali je i oprezna, jer misli na zdravlje kako svojih bližnjih, tako i sopstveno.

Šezdeseti rođendan bio je povod da porazgovaramo o Breninoj prošlosti, sagledavanju dosadašnjeg životnog puta i realnošću koja je trenutno u znaku sveopšte neizvesnosti i straha, ali i da nam, sa suzama u očima, prizna koliko joj nedostaju koncerti i druženja s pubikom, zagrljaji s decom i unukom. S posebnom emocijom govorila nam je o braku s njenim najvećim životnim osloncem, nekadašnjim teniskim asom Slobodanom Bobom Živojinovićem, koji je decenijama uspešan biznismen.

PROČITAJTE: Brenin 60. rođendan: Raskošna dekoracija i veliko iznenađenje za slavljenicu (foto)

Šest je decenija iza vas, jubilarni rođendan slavite pod vanrednim okolnostima zbog koronavirusa. Kako se osećate?

- Šest decenija je impresivan okrugao broj, posebno ako uz to dodam da se šou-biznisom profesionalno bavim 38 godina. Ove godine sam imala priliku da sumiram mnoge stvari u životu i da pažljivo posmatram sve što se dešava trenutno, ne samo kod nas već i u čitavom svetu. Ja sam osoba koja pamti samo veličanstvene trenutke u svom životu. Ne znam da li je razlog to što sam veoma otvorena prema životnim iskustvima i navikama ili zbog toga što sam na neki način rođena pod srećnom zvezdom. Naime, celog života sam radila posao s mnogo ljubavi i strasti i to me do danas nije napustilo. Mislim na muziku i komunikaciju s publikom. I u privatnom životu čovek treba da bude ekstrovertan, ne treba da se plaši izazova, jer svaki veliki uspeh traži veoma težak, naporan i predan rad, kao i velike žrtve.

PROČITAJTE: Zvezda Lepa Brena: Nemam problem s godinama, osećam se dobro u svojoj koži!

Na šta vas asocira vaš rođendan, kako volite da ga slavite?

- Volela sam da slavim rođendan s porodicom ili na mom koncertu. Ne volim previše pažnje. Mnogo mi je lakše da radost podelim sa svima kada sam na sceni. Godine koje su došle i prošle donele su mnogo sreće što sam ih provela u krugu onih koje najviše volim. Naučila sam da druge činim srećnima i to mi više prija nego da mene uveseljavaju, takva mi je ličnost a mislim i karma. Kada me drugi iznenade, vrlo sam emotivna i osetljiva, to se uvek završi suzama radosnicama. I sada, dok vam to pričam, naviru mi sećanja na mnoge moje rođendane koje sam provela pevajući. Uvek mi se stvori knedla u grlu, teško mi je da objasnim zašto se tako osećam.

- Navikla sam celog života na rad, organizaciju posla, putovanja... Život treba organizovati pametno i vredno, tako da se jednom rad isplati.

Plašite li se godina?

- Ne, sve sam doživela onda kada je trebalo i kako je trebalo. Uživam. Da nije bilo korone, ne bih se ovako odmorila, već bih trčala za obavezama i s koncerta na koncert. Bila bih u svojoj dugogodišnjoj rutini. Ovako sam se resetovala. Za svih 38 godina, koliko radim, pevala sam tokom svake Nove godine, osim kada sam bila trudna ili imala trombozu.

- Ja sam radoholik jer se bavim poslom koji obožavam. Nedostaje mi druženje s publikom, to me dovodi do suza. Čovek ne zna šta ima dok to ne izgubi. Nemam utisak da mi je 60 godina i pokušavam da nađem odgovor na to. Da li je to zato što sam uvek u akciji i u pokretu, ne znam. Po tome kako se osećam i kako razmišljam, čini mi se da imam 40 ili 45 godina.

Celu ispovest najveće balkanske zvezde kao i fotografije pogledajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 27. oktobra! 

Komentari (0)

Loading