Celebrity News

Rada se i danas guši u bolu: Majka mi je umrla na rukama, nisam odbolovala njenu smrt!

Rada se i danas guši u bolu: Majka mi je umrla na rukama, nisam odbolovala njenu smrt!

Rada Manojvolić - Smrt majke obeležio je njen život....

Pevačica Rada Manojlović ostala je bez majke Mirjane kada je imala samo devetnaest godina. Iako danas živi život i bajke, ima divnu sestru oca, bol za majkom ne jenjava. Blistava karijera pomogla joj da samo na trenutke zaboravi najveću životnu tragediju kada joj je majka umrla na rukama.

- Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane - kaže Rada sa tugom u glasu.

PROČITAJTE: Rada Manojlović želi da postane majka, a ovo joj je glavni problem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jun 12, 2019 at 7:49am PDT

Bol je i danas guši, međutim, Rada ističe da je srećna što su imale priliku da se oproste.

- Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima.

- Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju. kada krenem da razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli. Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim sa tim.

PROČITAJTE: Rada Manojlović progovorila o najvećoj PROMENI ikada: Snežana Đurišić MI JE SKRENULA PAŽNJU na to

Pevačica ističe da je njena majka bolovala od izlečivog tipa kancera, ali da je preminula greškom lekara.

- Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karcinom grlića materice, i to je onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa.

- Lečili su je na druge načine. Ostavili su tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala. Suluda mi je ta njihova odluka, jer bi joj doktori danas sigurno odmah sve izvadili, posebno što je ona tada već imala dvoje dece. Igrali su se sa njenim životom i moja sestra Maja i ja ostale smo bez majke.

Neke rane vreme nikad ne zaleči, a Rada je iskusila onu najbolniju. Kako kaže, nije odbolovala majčinu smrt, a pretpostavlja se da nikad i neće.

- Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: "Idi pevaj". Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada.

Komentari (0)

Loading