Celebrity News

Skupoceni poklon za 60. rođendan: Boba nije žalio para!

Skupoceni poklon za 60. rođendan: Boba nije žalio para!

Lepa Brena - 60. rođendan prošao je u znaku veselja i ljubavi...

Najveća balkanska zvezda pre dva dana proslavila je jubilarni rođendan, a tim povodom njen suprug Boba Živojinović iznenadio ju je žurkom. Večera s porodicom i najbližim prijateljima prošla je u odličnoj atmosferi, a iznenađenjima tu nije bio kraj.

Kako bi jubilarni rođendan dugo pamtila, Boba se maksimalno potrudio pa je osim prijatnog ambijenta, u restoranu kao iznenađenje priredio i veliku čokoladnu tortu. Brena je uživala u ovim gestovima i nije skidala osmeh s lica.

PROČITAJTE: Zvezda Lepa Brena: Nemam problem s godinama, osećam se dobro u svojoj koži!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRENAFANPAGE (@brenafanpage) on Oct 21, 2020 at 11:32am PDT

S njom su se veselile i njene snaje Aleksandra Prijović Sandra Miljaković, koje su joj poželele najlepše želje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Oct 21, 2020 at 1:51pm PDT

Međutim, ni dva dana kasnije detalji iznenađenja ne prestaju da se nižu, piše „Informer”. Poslednje je oduševilo sve, a Brena je bila posebno emotivna…

– Odmah posle torte usledilo je iznenađenje, Boba je prišao Breni i dao joj prsten! Čuli smo da ga je platio čak 10.000 evra. Brena je potom zaplesala sa Bobom, delovali su kao zaljubljeni tinejdžeri – tvrdi izvor ovog lista.

PROČITAJTE: Brenin 60. rođendan: Raskošna dekoracija i veliko iznenađenje za slavljenicu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boba Živojinović (@bobazivojinovic_fan) on Oct 21, 2020 at 11:56am PDT

Lepa Brena - Ne plašim se godina, nemam osećaj kao da imam 60

Najveća balkanska zvezda, koja je na sceni pune četiri decenije, u miru, blagostanju i ljubavi proslavila je 60. rođendan. Godine je prihvatila dostojanstveno, a mnogi govore da nikad bolje nije izgledala. Brena je u ekskluzivnom intervjuu za magazin „STORY istakla da se ne plaši godina, ali da se uprkos tome što je radoholik odmorila za vreme karantina.

– Ne plašim se godina, sve sam doživela onda kada je trebalo i kako je trebalo. Uživam. Da nije bilo korone, ne bih se ovako odmorila, već bih trčala za obavezama i s koncerta na koncert. Bila bih u svojoj dugogodišnjoj rutini. Ovako sam se resetovala. Za svih 38 godina, koliko radim, pevala sam tokom svake Nove godine, osim kada sam bila trudna ili imala trombozu.

– Ja sam radoholik jer se bavim poslom koji obožavam. Nedostaje mi druženje s publikom, to me dovodi do suza. Čovek ne zna šta ima dok to ne izgubi. Nemam utisak da mi je 60 godina i pokušavam da nađem odgovor na to. Da li je to zato što sam uvek u akciji i u pokretu, ne znam. Po tome kako se osećam i kako razmišljam, čini mi se da imam 40 ili 45 godina.

Komentari (0)

Loading