Celebrity News

Okrutna dama pred razvodom - Ana Vintur stavila tačku na brak sa milionerom!

Okrutna dama pred razvodom - Ana Vintur stavila tačku na brak sa milionerom!

Ana Vintur - Razvod zloglasne urednice šokirao javnost...

Urednica modnog časopisa „Vogue” Ana Vintur, nakon 16 godina braka, razvodi se od milionera Šelbija Brajana, a razlog je navodno bračna kriza koju nisu uspeli da prevaziđu.

Javnost ih već duže vreme nije videla zajedno, a spekuliše se i da se Šelbi zbližio sa svojom bivšom suprugom Ketrin, koju je ponizio javnom preljubom. Svemu ovome navodno su prethodili i veliki dugovi koji su bili glavni okidač za probleme u raju. Ana je saznala da je njen ljubljeni Šelbi poreskoj službi dužan čak 1,2 miliona dolara.

Posle ovog saznanja, sve je krenulo nizbrdo, a sada je čelična dama odlučila da se razvede nakon 20 godina braka.

Pročitajte: Ana Vintur – Želim da bude oštar i seksi

Ana Vintur - Razvod zloglasne urednice šokirao svet, a nekad je padala na gestove Šelbija Brajana

Šelbi Brajan bio je izuzetan džentlmen, a okrutna dama na čijem licu nikad niste videli nijednu emociju, padala je na njegove kavaljerske gestove. Obasipao ju je pažnjom, pa je čelična Ana sve ređe uspevala da sakrije osmeh zaljubljene žene.

Njene kolege primetile su promenu – prestala je da nosi tamne naočare, posvetlela je kosu i mnogo češće je odustvovala iz kancelarije.

PROČITAJTE: Ana Vintur na udaru kritika zbog „nepoštovanja britanske kraljice“

– Postalo je i više nego očigledno. Počela je da zatvara vrata kancelarije svaki put kad bi joj zazvonio telefon i vraćala se s dugih ručkova raščupane kose – otkrio je tada jedan od zaposlenih.

Priča o razvodu najuticajnijeg para mnoge je šokirala, ali razvod u ovoj situaciji deluje kao najsuptilnije rešenje. Ana o svom ljubavnom životu nikad ne govori javno, a oni koji je dobro poznaju znaju koliko je uživala u ljubavi sa Šelbijem.

Prošla je kroz težak razvod, emocionalne padove, pa je ovo razoračanje za poznatu damu najveće poniženje o kom će još dugo brujati svet.

Komentari (0)

Loading