Celebrity News

Otkrio ono što sve zanima: Keba prvi put o razvodu Igora i Severine

Otkrio ono što sve zanima: Keba prvi put o razvodu Igora i Severine

story

Severina - razvod zbog nepremostivih problema? U poslednje vreme se sve češće piše da Severina i Igor ne mogu da nađu zajednički jezik, te da je rastanak izvestan.

Naime, početkom godine pevačica je ušla u sukob sa suprugovim roditeljima, što je dovelo do toga da istog momenta spakuje kofere i sama otputuje u Zagreb. Ubrzo nakon toga svekrva Olja i svekar Dragan Kojić Keba otpratili su je sa “Instagrama”, što je učinila i njihova ćerka Nataša, koja godinama živi i radi u Americi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 4. Јан 2020. у 3:45 PST

Severina još uvek boravi u Hrvatskoj, a komšije Kojića u Beogradu je već dugo nisu videle da izlazi iz njihove vile u kojoj je godinama živela. Ni Severina ni Igor se o ovoj temi nisu oglašavali, a Dragan Kojić Keba upitan da prokomentariše razvod svog sina, dao je zanimljiv odgovor.

Pročitajte: Severina Kojić - Novi problemi s Igorom

–  Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade .Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu - rekao je Keba  za "Alo" i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐎𝐉𝐈𝐂 𝐊𝐄𝐁𝐀 (@dragankojickeba) дана 26. Сеп 2014. у 3:53 PDT


– Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bilo na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvek i na svakom mestu! – rekao je Kojić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 23. Јул 2019. у 4:48 PDT

Komentari (0)

Loading