Celebrity News

Jelena Veljača: Kada je prava ljubav u pitanju na sve sam spremna!

Jelena Veljača: Kada je prava ljubav u pitanju na sve sam spremna!

Jelena Veljača brak po treći put je moguć. Glumica i producentkinja uživa u ljubavi sa Vitom Turšićem i ističe da su njih dvoje od prvog kontakta u ljubavi - jednostavno su se prepoznali.

– Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav – započela je 38-godišnjakinja razgovor za "Slobodnu Dalmaciju", a potom opisala svog novog partnera.

Pročitajte: Jelena Veljača nakon dva razvoda priznaje: Nikada nisam skrivala da mi je jako teško što smo se Dražen i ja razveli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 16. Окт 2020. у 4:49 PDT

Jelena Veljača brak  nije isključen - Verujem u ljubav i verujem u odnose koji traju

– Prvo što mi pada na pamet je da je briljantno pametan, utešno iskren, nežan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga – iskreno je rekla Jelena za pomenuti medij i priznala kako bi ponovno rekla sudbonosno 'da', iako nije skrivala da je razvode teško preživljavala.

– Bih, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo verovati da je taj treći put 'zaista zauvek'. Nije to čak pitanje uverenja: naprosto, mislim da bi treći brak delovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice (smeh). S tim da, moram priznati, malo se i bojim svoje spontanosti i impulsivnosti kad je u pitanju ljubav: toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen –zaključila je na kraju 38-godišnjakinja.

Pročitajte: Jelena Veljača - Žene su suočene sa ogromnom patrijarhalnom diskriminacijom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 19. Сеп 2020. у 2:01 PDT

Komentari (0)

Loading