Celebrity News

Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom: Nema sreće bez Grubina!

Ana Mihajlovski obnovila ljubav s bivšim suprugom: Nema sreće bez Grubina!

Ana Mihajlovski - Bivši suprug ponovo je sadašnji...

Poznata voditeljka obnovila je ljubav sa bivšim suprugom, od kojeg se razvela pre više od tri godine, a da su ozbiljni u nameri da nastave tamo gde su stali, govori i informacija da odnedavno ponovo žive zajedno, na veliku radost njihove dece...

Kako red nalaže, najpre da se pridružimo čestitkama povodom 38. rođendana voditeljke Ane Mihajlovski koji je ovog utorka proslavila u krugu najbližih. Međutim, odmah zatim moramo da se zapitamo i od kojih ljudi se taj najbliži krug trenutno sastoji. Jedno od najprepoznatljivijih TV lica, čini se, ima čemu da se raduje ovih dana nevezano za svoj “divan dan”, a sve i da je imala posebne želje tim povodom, teško da bi mogle da se ispune na bolji način nego što joj je to priredio život.

Pročitajte: „Story“ otkriva: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić – Tihi kraj ljubavi!

Foto: Bojan Vuković STAR

 

 

Ana Mihajlovski i bivši suprug Mirko: Neočekivani obrt 

Naime, kod ove atraktivne plavuše ponovo se dešavaju novosti na emotivnom planu, tek nekoliko meseci nakon što je podigla pravu buru u medijima zbog svoje neočekivane romanse sa glumcem Vukom Kostićem. Ta veza završila se brže nego što je očekivano jer par, čini se, nije mogao da izdrži prilično jak pritisak javnosti koji im se tada nametnuo.

Pročitajte:

Ali, ako je to bio neočekivan potez u ljubavnom životu Ane Mihajlovski, ovim novim tek je iznenadila mnoge. Premda se po tom pitanju do sada nije zvanično oglašavala, s više strana nam je potvrđeno da se voditeljka pomirila s bivšim suprugom Mirkom Grubinom, s kojim ima ćerku Zoju (10) i sina Petra (5). Upravo mali naslednici razlog su zbog kojeg ovaj par nikada nije sasvim ugasio odnose nakon što su se razišli pre više od tri godine.

– Pre otprilike pet meseci odlučili su da se pomire i shvatili da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno funkcionišu te da možda i nije trebalo da se razvode. S druge strane, sve što im se u međuvremenu dešavalo dodatno ih je zbližilo i sada funkcionišu bolje nego ikada – objasnio je izvor.

Opširnije informacije i detlaje pomirenja pronađite u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 27. oktobra! 

 

 

Komentari (0)

Loading