Celebrity News

Deca kao čuvari tradicije: Evo čemu Jelena i Novak uče Stefana i Taru!

Deca kao čuvari tradicije: Evo čemu Jelena i Novak uče Stefana i Taru!

Jelena i Novak Đoković - Stefan i Tara od malih nogu uče prave vrednosti...

Nakon izvanrednog putovanja u Bosnu gde su posetili piramide, Jelena i Novak Đoković odlučili su da se vrate u Beograd.

Kako je Stefan pre nekoliko dana napunio šest godina, želja njegovih roditelja bila je da divan dan proslave u krugu porodice. Prema rečima domaćih medija, s decom boraviće u prestonici oko dve nedelje nakon čega bi trebalo da se vrate u Španiju, saznala je „Super TV”.

PROČITAJTE: Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

Jelena i Novak Đoković - Stefan i Tara posetili znamenitosti Srbije

Jelena i Novak kvalitetno su iskoristili slobodno vreme pa su pored dečijih igrarija našli prostora i za obnavljanje gradiva.

Oni su, naime, Stefana i Taru upoznali sa istorijom Srba.

- Novaku i Jeleni je bila velika želja da posle brojnih obaveza, preležanog virusa i putovanja iskoriste slobodno vreme i posete Beograd. Kako zbog pandemije, roditelji Jelene i Novaka nisu mogli toliko često da ih posećuju, te im je želja bila da prvi slobodan trenutak koji teniser bude imao zbog turnira, iskoriste kako bi posetili najbliže - kaže naš izvor i dodaje:

- Došli su bukvalno da se odmore i Jelena da završi poslovne obaveze. Nemaju striktan plan. Jedino što su odlučili jeste da Taru i Stefana odvedu u neke od muzeja i posete spomenike kako bi ih upoznali sa istorijom Srba.

- Novaku dan započinje tako što iz svog velelepnog penthausa kreće na teniske terene, gde trenira oko tri sata. Tamo provodi vreme sa trenerom, a onda je slobodan da bude sa porodicom. On se trudi da se vidi sa svim prijateljima do polaska u Beč.

PROČITAJTE I: Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso

Budući da vole da putuju, za osmišljavanje plana i programa avantura i mesta koja će posetiti zadužena je Jelena.

- Jelena se trudi da se mališani druže sa članovima porodice koji su ih se uželeli, ali i da radi na njihovoj edukaciji. Zajedno idu u igraonicu i restoran koji poseduju Novakovi roditelji. Uz sve to, ponosni su što u Beogradu imaju veliki broj kulturnih sadržaja koje mogu da predstave njihovoj deci. Zato su Stefan i Tara posetili Muzej Nikole Tesle, muzej nauke i tehnike, potom Muzej iluzije i neke od spomenika.

- Tokom obilaska Jelena im zajedno sa vodičima objašnjava šta sve poseduje zemlja u kojoj su odrasli njihovo roditelji. Vodili su decu i na Kalemegdan. Nole i Jelena smatraju da su njihovi mališani sada već dovoljno veliki da mogu da nauče neke delove srpske istorije, kao što ih odmalena uče tradiciji.

PROČITAJTE I: Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

Novak je porodičan čovek pa mu trenuci s decom i suprugom Jelenom vraćaju elan za buduće pobede i izvanredne rezultate.

- Noleta komšije mogu videti kao se igra sa mališanima ispred zgrade, kako šeta Stefana i Taru, ali i kako se igra sa kućnim ljubimcima koje imaju. Opušteno razgovara sa komšijama i uvek je nasmejan. Često im pokaže kako se igra tenis ili prosto sa njima zaigra fudbal - kaže izvor za „Blic” i dodaje da su Novak i Jelena želeli da Stefan ove godine rođendan proslavi u Srbiji.

- Porodična atmosfera i odrastanje uz najbliže su za Đokoviće jako važni kao deo srećnog detinjstva njihovih mališana. Oni se zato i trude da ne prođe mnogo vremena između druženja Stefana i Tare sa članovima familije. Klinci vole da dođu u Srbiju i budu uz sve njih, zato je ove godine i Stefanov rođendan planiran za najuži krug porodice uz tortu i poklone - rekao je dobro obavešten izvor za „Blic”.

Komentari (0)

Loading