Celebrity News

Šok snimak nakon debate: Melanija i Donald u žestokom naboju negativnih emocija!

Šok snimak nakon debate: Melanija i Donald u žestokom naboju negativnih emocija!

Melanija i Donald Tramp - Ponašanje supružnika na bini nakon debate zgrozilo je sve...

Vest da su oboje pozivni na koronavirus poremetilo je američki narod, ali se nedugo nakon ove informacije predsednik Amerike Donald Tramp i sam obratio naciji rekavši da se oseća dobro. Ovu informaciju potvrdio je i Boris Džonson: 

- Donald je prirodno snažan karakter i siguran sam da će iz svega izaći dobro - rekao je tom prilikom Džonson, prenosi Rojters.

Posle Trampovog javnog obraćanja osvanula je vest da je i Melanija zaražena koronom, a u javnosti se nije pojavljivala pre poslednje presedničke debate u Nešvilu koja se odigrala pre nekoliko dana.

Kao i uvek izgledala je zanosno - pojavila se u crnoj haljini, nosila je crnu masku, a stila i ponosa joj nije manjkalo čak ni u negativnoj atmosferi koja se reflektovala sa presedničkog podijuma.

PROČITAJTE: Melanija i Donald Tramp: U kandžama lošeg braka!

Naime, nakon debate koja je održana, a na kojoj je prisutvovala i Melanija kao prva dama, svi su primetili žestok negativni naboj među supružnicima.

Mržnja koju osećaju jedno prema drugom je očigledna, a tome je posvedočio i zabeležen video-snimak na kom je Melanija istrgnula svoju ruku iz suprugove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Oct 23, 2020 at 8:01am PDT

Komentari na Tviteru ne prestaju da pljušte ovim povodom, a mnogi su još uvek aktuelnog predsednika Amerike prozvali nasilnikom...

- Melanija je opet istrgnula ruku; Ona je povukla ruku, a on ju je gurnuo; Pa on ovde deluje nasilno; Po tome kako se nije ni osvrnula na njegovo guranje vidi se da je navikla na takvo ponašanje od njega; Melanija, jesi li dobro - samo su neki od komentara na ovaj bizarni trenutak...

Pogledajte kako je to izgledalo...

Komentari (0)

Loading