Celebrity News

Anabela progovorila o polu Lunine bebe: Nisam se previše iznenadila...

Anabela progovorila o polu Lunine bebe: Nisam se previše iznenadila...

Anabela Atijas - Luna Đogani sve je oduševila vešću da je u drugom stanju. Njena majka, kako kaže, nije se previše iznenadila... 

Vest da je Luna Đogani trudna odjeknula je kao bomba, a u jednom tenutku ni Marko Miljković, budući tata nije mogao da dođe sebi od šoka. Anabela Atijas, buduća baka, prvi put je opširnije prokomentarisala Luninu trudnoću i progovorila o polu bebe...

PROČITAJTE: Vest o prinovi za dan promenila sve: Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

 

View this post on Instagram

 

Sometimes you have to forget what you feel, and remember what you deserve.

A post shared by Anabela (@anabelci) on Sep 4, 2020 at 3:30am PDT

- Negde u dubini duše sam to osećala, valjda zbog povezanosti između Lune i mene. Nisam se nešto previše iznenadila, ali sam se jako obradovala. Prvi put prolazim kroz ovo i znam da će ovo biti nešto što će puno značiti meni, a prvenstveno njoj. Cela ta situacija koja je iza nas, hvala Bogu, nije moglo lepše da se završi od ovog - rekla je Anabela i dodala da će biti najbolja baka na svetu:

- Samo da beba bude živa i zdrava, ali neki moj instinkt mi govori da će biti dečak. Možda je i to moja tajna želja da napokon imamo dečka u porodici, posle tri ćerke i tri sestre. Stalno mi se mota u glavi da će biti dečak, ali sačekaćemo snimak, pa ćemo da pričamo – rekla je Anabela u „DeToxic“ emisiji.

PROČITAJTE: Luna Đogani rekla DA: Veridba kao iz najromantičnijeg filma (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci) on Oct 21, 2020 at 8:28am PDT

Podsetimo se...

Anabela Atijas i Luna Đogani prekinule su svaki kontakt po izlasku iz rijalitija. Luna se verila 6. septembra, a njena majka na to nikako nije reagovala. Nakon spektakularne žurke povodom veridbe, Marko i Luna otišli su u Alanju na letovanje, a nekoliko nedelja od povratka Luna je saznala da je u blagoslovenom stanju. U jednoj od izjava, mlada rijaliti zvezda priznala je da je zatrudnela u Turskoj, a njenoj prinovi majka Anabela jako se obradovala, ali ne i posebno iznenadila.

Nakon ovih divnih vesti sada svi čekaju presudnu - da li će zet i tašta uskoro zakopati ratne sekire.

Komentari (0)

Loading