Celebrity News

Smrt u porodici Jelene Đoković: Vest koja je šokirala javnost!

24/10/2020

story

Smrt u porodici Jelene Đoković zaustavila radost i veselje povodom Stefanove proslave rođendana...

Nakon fenomenalnog letovanja u Bosni i proslave Stefanovog šestog rođendan, Jeleninu porodicu zadesila je velika tuga. Prema rečima domaćih medija, Jelenin deda Milosav preminuo je u 82. godini života, a ova vest šokirala je celu porodicu.

Smrt deke na trenutak promenila je tok odmora u Beogradu u kom trenutno Jelena i Novak borave pred sam povratak u Španiju.

PROČITAJTE: Deca kao čuvari tradicije: Evo čemu Jelena i Novak uče Stefana i Taru!

Smrt u porodici Jelene Đoković - Tužan dan za Novakovu suprugu

Niko nije ni slutio da će nakon ogromne radosti povodom rođendana naslednika, Jelena i Novak sreću na trenutak zameniti tugom. Vest o smrti deke duboko je potresla Jelenu i sve članove porodice Ristić-Đoković. Jelena se u ovim teškim trenucima nije oglašavala na društvenim mrežana, a svu potrebnu utehu i podršku dobila je od svojih najmilijih.

Deka Milosav ispraćen je na počinak

Deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević Losa sahranjen je danas na seoskom groblju u Veliševcu pored Ljiga. Na večni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera.

Podsetimo se...

Milosavljevo ime je dospelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, kada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika uzeli 26.000 dinara a zatim ga izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin, pišu domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Dec 11, 2018 at 8:31am PST

Komentari (0)

Loading