Celebrity News

Okršaj bivših: Darko tvrdi da ćerku nije video godinu dana, Ana iznela sve dokaze (FOTO)

Okršaj bivših: Darko tvrdi da ćerku nije video godinu dana, Ana iznela sve dokaze (FOTO)

Darko Lazić – Ispovest koja je podigla veliku buru, toliko da je čak reagovala i pevačeva bivša supruga Ana Sević…

Darko Lazić juče je ustalasao javnost kada je uživo u emisiji „Premijera vikend specijal” izneo detalje koje je malo ko znao. U svojoj emotivnoj ispovesti govorio je o oporavku posle nesreće, o navodnim dugovima, kao i o bivšoj supruzi Ani Sević.

Darko Lazić ispovest – Svako dete ima pravo da bude sa ocem

Popularni folker priznao je da navodno nije video ćerku Lorenu godinu dana.

– Lorenu sam video pre godinu dana, to morate da pitate gospođicu Sević. Nedostaje mi najviše na svetu, sve bih dao da je vidim na sat vremena, na minut. To što Ana i ja nismo razrešili neke stvari, samo sam rekao njoj da ćemo rešiti, ali ona neće meni nauditi, nego detetu.

– Svako dete ima pravo da bude sa ocem, ako ćeš preko deteta da me sabotiraš… Oni su bitni, mi smo tu da ih zaštitimo, kao i svaki roditelj koji normalno razmišlja. Više mi je pun… ona stvar. Vidim na šta su ljudi spremni da bi sebe oprali. Ja ako nisam zadovoljan, neće imati ni žena, ni devojka, ni dete – ispričao je Darko u „Premijeri vikend specijal”.

PROČITAJTE: Sin Darka Lazića je napredan dečak – Evo čemu ga uče ponosni roditelji! (VIDEO)

Pevač je iskoristio priliku da prokomentariše i trenutni odnos sa bivšom suprugom…

– Moje tri najveće ljubavi u životu su moja porodica, moja ćerka i moj sin… Žene su mi uzele sve, ali hvala bogu! Ja sam sve napravio sebi kako sam birao, niko me nije koštao – rekao je folker pa dodao:

– Sa Anom je komplikovano i duga priča, želim joj sve najlepše, ja sam joj čestitao kad sam saznao da je trudna. Ana je žena koja zna šta hoće i želi i ja to cenim.

– Na ludi kamen ću stati ponovo, jednom. Ova godina me nije zaustavila – priznaje Lazić.

Ana Sević nije ostala imuna na ono što je Lazić rekao pa je brže-bolje objavila njihove prepiske koje dokazuju da su Darkove reči daleko od istine?!

PROČITAJTE: Sukob Ane Sević i Darka Lazića ne jenjava: Žestoka borba za alimentaciju

Popularna voditeljka i pevačica objavila je prepisku od 10. jula ove godine, kada je Lorena svoj šesti rođendan proslavila sa ocem u Brestaču.

PROČITAJTE: Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

Kada je čula Darkovu izjavu, Ani je pozlilo, kaže izvor blizak pevačici za „Blic”.

– Ani je pozlilo kada je sve čula, toliko se iznervirala. Onda je rešila da okači fotografije Darka i Lorene na „Instagram” i to ju je malo umirilo. Zaista je u trenutku pobesnela – rekao je izvor blizak pevačici.

Komentari (0)

Loading