Celebrity News

Skandal! Darko Lazić udario Marinu?

Skandal! Darko Lazić udario Marinu?

Darko Lazić i Marina Gagić – Svađa eskalirala u neviđeni skandal?

Darko Lazić i Marina Gagić bili su akteri žestoke svađe, a opuštena šetnja sa sinom Aleksejem pretvorila se u pravu noćnu moru.

Poznati folker navodno je nasrnuo na svoju verenicu, a sve je prepričao očevidac kog je Marina sprečila da pozove policiju.

PROČITAJTE: Darko Lazić: Pisalo se da dugujem pola miliona evra, ali istina je sasvim drugačija

– Šetali su sa sinom i kad su prolazili pored prodavnice igračaka, mali je hteo neki bager. Naravno, Darko je odmah krenuo da kupi igračku sinu, ali je tada Marina dreknula: Ne može! Puna nam je kuća igračaka! Ne može da dobije sve što hoće, neću da mi dete bude razmaženo! Ima sve, znaš li ti koliko je gladne dece – prepričava za „Scandal!” izvor s lica mesta i dodaje:

– Darko je na to poludeo, pa joj je odbrusio: Ma, nema ti meni da prigovaraš oko deteta! Šta urlaš na ulici, gleda nas narod! Ima da mu kupim ako hoću! Baš želim i ja da Aleksej ima ovaj bager – prepričava izvor s lica mesta i nastavlja:

– U svem tom urlanju, Darko je onako ovlaš uhvatio Marinu za ruku i to je delovalo kao da je grub, pa se jedna prolaznica umešala i rekla da će zvati policiju, ali je Marina odmah skočila i objasnila da nema potrebe jer je sve obična rasprava, te da oni tako inače funkcionišu. Naravno, Darko je na kraju kupio ne samo bager nego pun gepek igračaka za malog, a Marina nije imala kud, pa je i ona sebe počastila novom garderobom – završava izvor „Scandala”.

Pročitajte: Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

Darko Lazić i Marina Gagić svađa – Sad je definitivno kraj?

Darko Lazić gostovao je u nedelju u „Premijeri vikend specijal” i tom prilikom progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Anom Sević. On je istakao da ćerku Lorenu nije video godinu dana, na šta je Ana odmah reagovala demantujući njegove tvrdnje. Pokazala je prepiske koje su dokazale suprotno, međutim izgleda da je na pomolu novi haos.

Nakon navoda da su Darko i Marina imali fizički obračun, pojavile su se i spekulacije da su se njih dvoje razišli, a u prilog tome govori i činjenica da je Lazićeva verenica obrisala sve zajedničke fotografije s njim sa svog „Instagram” profila.

Komentari (0)

Loading