Celebrity News

Tom Kruz paranoičan zbog tajne koja će biti razotkrivena

Tom Kruz paranoičan zbog tajne koja će biti razotkrivena

Tom Kruz - ljubavni život slavnog glumca je oduvek obavijen velom tajne. Kruz je svojevrsni fenomen - publika ga obožava zbog talenta i fantastičnih uloga, ali jedan je od retkih koji je uvek apsolutno nem na teme o svojom privatnom životu.

Otkako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi s njim su na nivou nagađanja. Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegovog gesta.

Tom Kruz se plaši da bi zbog tih informacija mogao da bude osramoćen

Zvanične potvrde nikada nema. Glumac se i te kako trudi da svoj privatni život zadrži za sebe, ali ga proganaju tajne iz prošlosti. Naime, sada je u velikom strahu da će 74-godišnja pevačica Šer, s kojom je davno imao vatrenu romansu, otkriti u svojim memoarima neke detalje koji mu ne idu u prilog.

Pročitajte: Tom Kruz na korak do pomirenja sa bivšom suprugom

Pročitajte: Bizarno- Tom Kruz se od svake svoje žene razveo kada su one imale 33 godine

Izvor blizak slavnom glumcu nazvao ga je  'kontrol frikom' koji je opsednut svojim imidžem u javnosti, i kojeg zbog toga hvata panika jer ne može  da nagovori Šer da u potpunosti izostavi spominjanje njihove romanse u memoarima. Navodno ju je čak osobno zvao i odgovarao od toga.

– Šer nije htela da mu otkrije šta će sve biti u memoarima i nije htela da obeća da neće spominjati njihovu avanturu. Tom se boji da bi se zbog tih informacija mogao osramotiti – rekao je izvor.

Komentari (0)

Loading