Celebrity News

Otkrivena istina: Šta se dogodilo između Darka i Marine?

26/10/2020

Otkrivena istina: Šta se dogodilo između Darka i Marine?

story

Darko Lazić i Marina Gagić - rastanak nije opcija

Domaći par koji je danas punio novinske stupce čine Darko Lazi i Marina Gagić. Prvo je pevač izazvao mnogo pažnje prilikom gostovanja u emisiji  "Premijera - Vikend specijal",  kada je izjavio da ćerku Lorenu, koju je dobio sa Anom Sević, nije video godinu dana, na šta je Ana odmah reagovala demantujući njegove tvrdnje. Pokazala je prepiske koje su dokazale suprotno.

U istoj emisiji pevač je istakao kako mu se ne dopada što njegova verenica Marina Gagić objavljuje na društvene mreže stvari iz njihovog privatnog života jer smatra da mnogo toga treba da ostane između četiri zida.

Ubrzo nakon gostovanja, Marina je obrisala sa svog profila sve fotografije sa Darkom, a onda je usledila i informacija da su se njih dvoje žestoko posvađali na ulici.

Nakon navoda da su Darko i Marina imali fizički obračun, pojavile su se i spekulacije da su se definitivno razišli, međutim, Marina je to demantovala njihovom zajedničkom fotografijom na kojoj razmenjuju nežnosti.

Pročitajte: Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

Gagićeva je "Telegraf" potvrdila da nije ostavila Darka, te da se iza svega krije prljav potez nepoznate osobe.

Naravno da nije tačno, evo ga Darko baš pored mene. To su sve laži i izmišljotine - rekla je Marina, a onda je slušalicu uzeo Darko:

- Ma, zar se sada o tome piše?! Pa naravno da nije istina, ali samo neka pišu i nagađaju, jer tada moj i Marinin odnos postaje sve jači.

Marina  je objasnila i zbog čega na društvenim mrežama nema slika sa Darkom.

- Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo - rekla je za kraj Darkova verenica.

Komentari (0)

Loading