Celebrity News

Peh Milana Borjana na prvom letovanju sa suprugom: Hteo sam da platim račun na pumpi, a nisam imao čime

Peh Milana Borjana na prvom letovanju sa suprugom: Hteo sam da platim račun na pumpi, a nisam imao čime

Ljubavna priča golmana fudbalskog kluba Crvena zvezda Milana Borjana i njegove supruge Snežana započela je kao zaplet u romantičnim komedijama. Zapravo, za njihovo upoznavanje je zaslužna pogrešno poslata poruka.

– Milan je bio omražena ličnost prvo u našoj kući, jer je sklonio mog brata sa gola u Radničkom iz Niša koji je bio kapiten i kasnije mu još uzeo i sestru, opšti haos,  započela je priču Snežana, a Milan se nadovezao i objasnio kako je između njih sve počelo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Borjan (@snezanafi) дана 7. Јун 2020. у 2:01 PDT

– Pošto je njenom bratu Nenadu bio rođendan ona je mene pre toga kontaktirala i poslala mi sliku iz lifta. Stiže slika, ja vidim da je sestra od mog kolege. Napišem 'šta reći' i onda mi ona napiše 'izvini slučajno sam ti poslala sliku, želela sam da napravim svom bratu žurku iznenađenja i njegova žena mi je rekla da ti možeš da mi pomogneš –rekao je Borjan i nastavio

Pročitajte: Srpski golman napravio ženi iznenađenje, kada je videla poklon  nije mogla da dođe sebi (video)

– Razmenili brojeve i dogovorili se da se nađemo, ja dolazim u 'Stilu', a ona vozi 'Audi'. Pružio samo joj ruka,  a ona me privukla i poljubila u obraz. Pošto smo rođendan slavili u mom stanu, Sneža i ja smo prvi došli da spremimo sve. Uglavnom žurka se završila, a mi smo se dogovorili da se vidimo nasamo posle nekog zajedničkog roštilja.  Dok smo sedeli na pumpi, hteo sam da je poljubim ali nisam znao kako. Pitao sam je "je l’ su ti to veštačke trepavice",  a ona je odgovorila da su njene. Rekao sam joj da joj ne verujem i da zažmuri da vidim. Kada je zatvorila oči, poljubio sam je. Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo pa je l’ si ti normalan ona je teška osoba šta ćeš sa njom, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem – ispričao je Borjan u emisiji "Preživeli" na televiji K1.

Pročitajte: Najzgodnije domaće zvezde u kupaćim kostimima - Savršene obučene, a ovakve kada se skinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Borjan (@snezanafi) дана 19. Мај 2020. у 8:39 PDT


Golman Crvene Zvezde prisetio se nezgode koja mu se dogodila na njihovom prvom zajedničkom letovanju

Pri povratku sa mora mi se desilo da sam izgubio novčanik, i bukvalno sam se toliko izbedačio da mi se sve smrklo. Krenuo sam da platim račun na pumpi, a nisam imao od čega. Međutim, ona je ispala takva faca da ni jednog trenutka nije dala da se osetim posramljeno. Tako da ono što kažu žene jure fudbalere zbog para, e pa kod mene je bilo baš suprotno, ja sam se njoj uvalio maltene - našalio se Milan i istakao da danas uživaju  u svojoj ljubavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Borjan (@snezanafi) дана 22. Феб 2020. у 1:12 PST

Od prvog dana donosimo odluke zajedno, imali smo mnogo problema u početku, jer su se mnogi mešali, ali držali smo se jedno drugog i dan danas držimo to naše carstvo. Sve spolja nas ne interesuje i ne damo nikome da nam poremeti naš mir - zaključio je Borjan.

Komentari (0)

Loading