Celebrity News

Jovana Joksimović se vraća na male ekrane, za Srđana nema mesta?

Jovana Joksimović se vraća na male ekrane, za Srđana nema mesta?

Miša Obradović

Jovana Joksimović – Otkaz za koji je saznala preko „Instagrama” šokirao je javnost, ali poznato TV lice uskoro ćemo ponovo gledati na malim ekranima...

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević ne vode više jutarnji program, a sada su se pojavile spekulacije da je Željko Joksimović, navodno, zaposlio suprugu Jovanu na svojoj televiziji.

PROČITAJTE: Jovana Joksimović razočarana i besna progovorila o otkazu putem „Instagrama“

Kako pišu domaći mediji, ona će uskoro početi da radi na K1 televiziji, ali bez Srđana Predojevića.

– Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na „Prvoj”, bilo je logično da taj posao ponudi svojoj supruzi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi hoće li dobiti ponude s nacionalnih televizija.

– Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije.

Pročitajte: Jovana Joksimović dala otkaz, uzburkala javnost, a sad se i prvi put oglasila!

Poznato TV lice već uveliko radi na sadržaju svojih emisija, a prvi put će se pred kamerama pojaviti najkasnije krajem 2020. godine.

– Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje – ističe izvor i dodaje da Jovana nijednom nije pomenula kolegu Srđana Predojevića.

Jovana Joksimović još uvek nije komentarisala ove navode, a Srđan Predojević istakao je da još nije našao posao.

– Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas – rekao je voditelj.

Komentari (0)

Loading