Celebrity News

Kruna velike ljubavi: Teodora Džehverović spremna da postane majka

Kruna velike ljubavi: Teodora Džehverović spremna da postane majka

story

 Teodora Džehverović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, a koliko je njihova ljubav jaka, svedoči i činjenica da je mlada pevačica spremna da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

O tome je govorila njena majka Gordana, koja je istakla da mladi par svaki slobodan trenutak provodi zajedno.

– Lepo im je kada su zajedno. Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama. Verovatno će se on kod nje useliti. Kako stvari stoje, i tu će ćerka povući na majku, pa će muža dovesti pod svoj krov, kao što sam ja njenog oca. Meni je i draže da bude svoja na svome - rekla je ona za "Informer" i dodala da je njenoj ćerki jako stalo do porodice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана 16. Јул 2020. у 11:22 PDT


– Teodora hoće da postane majka! Ona je devojka kojoj je stalo do porodice –  rekla je Gordana Džehverović i otkrila da se u njihovoj porodici planira veliko slavlje, odnosno svadba koja je zakazana za sledeću godinu.

U porodici Džehverović uskoro svadba

– Tačno je da smo zakazali svadbu, ali ne Teodorinu. Prvo ćemo oženiti njenog brata Savu, pa ćemo onda napraviti njenu i Ninovu svadbu - rekla je Teodorina majka

I sama pevačica  je nedavno ispričala da je Nino veoma voljen u njenoj porodici i da se svideo njenim roditeljima, kao što je i ona njegovim.

Pročitajte: Udaje se Anastasija Ražnatović? Veridba mora da bude romantična, a svadba spektakl!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана 3. Окт 2020. у 3:13 PDT

– Kod Nina cenim to što shvata koliko je meni bitna porodica. Moji roditelji i brat su ga odlično prihvatili, a i ja sam se svidela njegovima. U njemu vidim prijatelja i to mi je najvažnije. On je neko ko razume moj posao, pritisak koji trpim, a i on ume da se nosi sa svim tim – ispričala je Teodora.

 

Komentari (0)

Loading